pondelok 15. decembra 2014

Essie.

Ahojte baby  :) Ako sa máte ? .. Máme tu posledný týždeň pred prázdninami , aj vy sa tak tešíte ? :)
Dnes tu mám pre Vás ďalšiu spoluprácu so stránkou MAANI.SK .
Dostala som od nich laky značky ESSIE.   Mám ich doma už asi 3 týždne , no kvôli gélovým nechtom som ich sem dávať nechcela, chcela som skúsiť koľko vydržia a tak Vám o nich napísať. :)

 Laky mi vyberali z tejto stránky a som naozaj spokojná s farbami , ktoré mi vybrali . 
Tieto laky sú naozaj skvelé laky a sú aj cenovo dostupné - aspoň podľa mňa. Jeden kúpiť do 4 € , čo je celkom v pohode na to aké sú tieto laky a farby skvelé . 
Tieto laky mi vydržali celkom dlho , takže som s nimi naozaj spokojná. :) 

Prvý lak  je v odtieni STYLE CARTEL . Je to úžasná modrá farba. Je mi ale ľúto , že som žiaden lak neodfotila na nechtoch , ale sú strašne zničené (Vid. minulý článok , kde to vyzerá hrozne) , ale dúfam, že ich dám čoskoro dokopy a potom Vám to vynahradím ! :)
Cena je 4,00 € .


Ďalej tu máme odtieň HAUTE IN THE HEAT . Je to nádherná malinová farba, poviem Vám, že je úplne najkrajšia. Som z nej úplne nadšená . Tejto farbe sa nevyrovná snáď žiadna (aspoň som ju nenašla) . :))  Túto farbu / Tento lak naozaj  odporúčam . :)
Cena je 3,50 € .

Ďalší odtieň je DRESS TO KILT . Je to nádherná čevená ( ?) farba . Ktorá úplne rozjasní Vaše nechty. :) 
Cena je 4,00 € .


A úplne posledný je odtieň TAKE IT OUTSIDE . Je to taká obyčajná sivá , ale na nechtoch pôsobí krásne.
 Cena je 4,00€ .


Takže na záver len chcem dodať, že tieto laky sa určite oplatia , pretože sú cenovo dostupné a ich kvalita naozaj stojí za to. Na týchto lakoch som nenašla snáď ani jediné mínus.  Takže vrelo Vám ich odporúčam a určite sa pozrite na stránku Maani.sk  a momentálne majú akciu, že ku každému výrobku essie dostanete pilník essie zadarmo. :)

Sisa 

7 komentárov: