nedeľa 28. apríla 2019

4 mesiace v hŕstke / január, február, marec, apríl (2019)


Ahojte, vítam Vás v u nového článku. ♥

Tento článok bude prvým pri mojom návrate k blogovaniu. Aj naďalej sa na blogu budem venovať všetkému - teda presnejšie nájdete tu osobné články, recenzie, outfity či rôzne iné veci. :)

Na mojom instagrame ( Sisa_hutanova ) ste mohli vidieť anketu v ktorej som Vám dala odhlasovať, akým článkom znova "rozbehnúť" blog. Vy ste zvolili práve článok, v ktorom zhrniem rovno štyri mesiace a to január, február, marec a apríl. Keďže predtým som tento Random článok zvykla pridávať pravidelne každý mesiac, tak aby som to dobehla zhrniem to v tomto krátkom článku plného fotiek.

Dopredu sa chcem ospravedlniť, že fotky nebudú zaradom tak ako sa diali. V tomto článku som vynechala všetky novinky či veci, ktoré som si za tieto mesiace kúpila. Tieto veci  by som rada pridávala postupne a v recenziách či v outfitoch. :)

Tak teda poďme na článok. ♥

Štrbské pleso

Za tieto mesiace sme boli doma na Slovensku dvakrát, tak sme ten čas využili aj na malý výlet na nádherné Štrbské pleso, ktoré bolo nádherne zasnežené. My sme z toho snehu mali obrovskú radosť, keďže u nás v Nemecku kde momentálne žijeme nebolo po snehu ani stopy. :)

Oberhof

Tak ako som vyššie  spomínala, tak u nás v meste kde momentálne žijeme nebol sneh a tak sme sa vybrali aj na výlet do nemeckého Oberhofu, ktorý je od nás vzdialený cca 80 km kde ten sneh skutočne bol a užili sme si jeho krásu a aj krásu tohoto mestečka. :)

Oberhof

Oberhof

Oberhof


Užívali sme si čas s priateľmi. :) 



Jedlo samozrejme musí byť.


Wellnesovali sme. :)


Zamilovala som sa do tulipánov, znova a znova. :)


Doma sme si dokonca opekali. Vrátila som sa znova do starých čias. :) 


Vo februrári som navštívila kozmetičku a dala som si spraviť hĺbkové čistenie pleti, ktoré som už skutočne potrebovala a ak pôjdem najbližšie domov určite si ho dám spraviť znova. Baby, ktoré ste z Východu a máte blízko Veľký Šariš, tak Vám určite odporúčam Salón Adriana, má super ceny a skvelú prácu. :) 


Boli sme aj na plese. :) 


Oslavovali sme 50tku snúbencovho oca. :)

Schloss park

Urobili sme si výlet do vedľajšieho mesta, kde sme sa prešli po krásnom Schloss parku. :)

Schloss park


Zrejme môj nový najobľúbenejší outfit, chcete článok s týmto outfitom ? :) 

Čajka v oblakoch

Na Slovensku sme taktiež navštívili vyhliadkovú vežu Čajka v oblakoch v Bojniciach, ktorú vrelo odporúčam. :) 

Čajka v oblakoch

Čajka v oblakoch
Čajka v oblakoch


Čajka v oblakoch


Som u konca dnešného článku a dúfam, že ste sa dostali až sem. ♥ 
Čoskoro sa vidíme pri novom článku. :) 

4 komentáre:

  1. Krásné fotky a moc pěkné zážitky :) v těch šatech ti to moc slušelo a oblíbený outfit vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako dobre sa pozerá na tie vaše fotky plné lásky a oddychu. Je vidieť, že si krasne spolu užívate život. :) prajem vám to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V první řadě musím říct, že to jsou moc krásné fotky! Na toto místo se už dlouho chystám a děkuji! Díky tomě se tam musím fakt už jet podívat moc krásný. Věřím, že jste si výlet užili :)

    OdpovedaťOdstrániť