streda 15. augusta 2018

MY COUCH BOX / box plný pochutín ( UNBOXING )

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

Keď som pred nejakým časom narazila na box s názvom " MY COUCH BOX ", tak som sa veľmi potešila. Je to totižto niečo na spôsob mystery boxu, kde nájdete veľa prekvapení no tentokrát to nie je box plný kozmetiky, ale box plný jedla / pochutín.  Ale vždy som takýto box chcela vyskúšať a na Slovensku som nenarazila na žiaden takýto, existuje taký vôbec ? 

No po objednaní som zistila, že je to posledný krát čo tento box vyrábajú ( ak som to správne pochopila ), čo mi je skutočne ľúto pretože som mala v pláne ho objednávať pravidelne teda hlavne po tom ako som  videla jeho obsah. Ale nebojte sa, už som našla ďalší a určite ho objednám takže určite Vám ukážem či sa dá ten box porovnať s týmto. No nechám sa prekvapiť. 

Po pravde som nevedela či Vám tento článok písať, keďže sa jedná o box ktorý sa vyrába v Nemecku ale myslím že tu žije veľa Slovákov ktorých by som mohla navnadiť na vyskúšanie takýchto boxov ( ja ich osobne milujem ♥) . A najmä ste ma presvedčili o písaní tohoto článku práve Vy na instagrame. 

Ale už prejdime na ten obsah. :)



Prvý pohľad do boxu. :)


Ako prvé som z boxu vytiahla žuvačky, neznámu nemeckú značku ktoré sú bez cukru. V obálke sú tri balenia žuvačiek po 11 ks. V balíčku som našla tri druhy a to pomarančové, citrónové a mentolové. Tieto žuvačky som stihla už aj vyskúšať, chuťovo sú z počiatku trocha zvláštne pretože je cítiť že neobsahujú žiaden cukor, ale keď ich poriadne "rozžúvate" tak sú skutočne výborné. Takže za mňa super ! 


Malá fľaštička bieleho vína. 


Box obsahoval aj minerálnu vodu v plechovke, skvelé na tieto teplé dni. :)


A niečo už aj na tie chladnejšie dni a to čaj, box obsahoval rovno 2 druhy čaju. Prvý má zvláštnu príchuť alebo skôr si neviem predstaviť ako bude chutiť, ale určite ho vyskúšam - jeho príchuť je Strawberry Cheesecake. A druhý som si poriadne ešte nepozrela, ale je tuším nejaký bylinkový (ospravedlňujem sa, keď sa mýlim).


Chlebíčky, super pre všetkých čo majú radi sucháre. :) 


Keksíky s príchuťou škorice a jablka. :)


A nápoj v prášku s kokosovou príchuťou. 


Produkt, ktorý ma zaujal asi najviac sú tieto kokosové lupienky s kakaom. A tieto sme hneď s priateľom museli ochutnať, po pravde som si myslela že to vôbec nemôže byť dobré ale som sa skutočne mýlila. Tieto lupienky sú výborne, takže ak ich niekde uvidíte určite ich vyskúšajte ! :) 


Mix orieškov. 


A som zvedavá aj na tieto Smoothie tyčinky, pretože takéto veci mi nezvyknú chutiť ale určite to ich rada vyskúšam. :)


Mentolové cukríky. 


A posledné čo som našla v boxe boli tieto mangovo - mentolové cukríky. :)


Box spolu obsahoval až 17 produktov  a stál iba 15 €. Takže za mňa super a som úplne spokojná a nadšená z obsahu.

Čo na tento box poviete Vy ? ♥

2 komentáre:

  1. Myslím že se box povedl, spousta super věcí, které může člověk ochutnat :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty čaje vypadají skvěle! Celkově vypadá tenhle box opravdu povedeně:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť