štvrtok 12. júla 2018

Recenzia / L'oréal Paris - Nourish Scrub

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

Dnes na blogu po dlhšom čase nájdete recenziu na scrub / peeling značky L'oréal Paris. Keď táto značka prišla na trh s týmito novinkami "Smooth Sugars" tak to bol rovnaký Boom ako keď pred nejakým časom prišli na trh s maskami "Pure Clay" a písalo sa o nich naozaj všade, takmer samé pozitívne recenzie. A tak po nejakom čase to zlomilo aj mňa a rozhodla som sa jeden z 3 peelingov vyskúšať. Vybrala som si peeling s názvom Nourish Scrub, ale viacej sa o tomto produkte dočítate nižšie v článku. ♥




Hneď na začiatok, ale musím povedať že kúpiť si iba jeden z troch peelingov ktoré vyšli bol problém. Pretože všetky tieto cukrové peelingy ma niečim lákali, napríklad Clearing Scrub ma lákal najmä kvôli tomu, že už v názvu sľubuje vyčistenie pleti a okrem toho je na čierne bodky, druhý scrub s názvom Glow je na rozjasnenie pleti a tretí posledný, ktorý som si nakoniec vybrala je Nourish Scrub a tento je určený na vyhladenie a výživu pleti. 

Cukrový peeling Nourish Scrub je zložení najmä z troch hlavných vyživujúcich zložiek a to z :

- Kakaového masla, ktoré slúži na hydratáciu a upokojenie suchej pleti.
- Kokosového oleja, ktoré je bohaté na lipidy a tieto sú dôležité na zachovanie ochrannej bariéry pokožky.
- a Kakaových zŕn, ktoré slúžia na odstránenie odumretých buniek a zjemnenie pleti.

Samozrejme najdôležitejšou ingredienciou je samotný cukor, ktorý má peelingový účinok. Je bohatý na esenciálne živiny. V tomto produkte sú tri druhy cukru a to hnedý, blond a biely. :)

Čo sa týka môjho prvého dojmu, keď som si tento peeling zakúpila bol skvelý. Teda najmä, keď som tento produkt prvý krát otvorila, tá vôňa mi doslovne vyrazila dych. Krásna vôňa Kakaa, ktorá Vás donúti ten produkt používať. Tento scrub má v sebe jemné peelingové gulôčky ( neviem ako to inak nazvať ), ktoré sú k pleti šetrné a pri nanášaní je tento peeling ozajstným relaxom a príjemnou masážou pre pleť. Pleť je po použitý jemná a vyživená, no tento pocit nie je dlhodobý je nutné po použití naniesť aj krém na pleť, ale tento bod je písaný aj v návode na obale a hneď je ten účinok lepší.  Taktiež sa na obale píše,  že peeling je možné použiť aj na pery tu som sa ale sklamala. Okrem toho, že moje pery ostali suché, tak po umytí peelingu z pier mi ostala na perách naozaj hnusná chuť.  Tento produkt stojí okolo 9 €.

Takže malé zhrnutie :

+ nádherná vôňa
+  jemná pleť
+ zanecháva vyživenú pleť

- na pery pôsobí opačne, zanecháva pocit suchosti.



Máte skúsenosti s týmto scrubom ? 

Peeling som objednávala na stránke notino.sk .




4 komentáre:

  1. Na tyto scruby už se nějakou dobu dívám v drogérii a plánuji je vyzkoušet jen mám tolik produktů doma k vyzkoušení ještě, že jsem se k tomu pořád nedostala :D :/.

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och áno presne, bol to boom a ja po ňom ešte stále túžim. Konkrétne ten zelený, zrejme kiwi :D
    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle scruby jsou všude a taky bych ho ráda vyzkoušela :)

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám přesně tento Sisa a na rty je mi příjemný. Je tedy pravda že pak dávám hodně balzámu na rty.

    OdpovedaťOdstrániť