pondelok 30. júla 2018

Makeup Revolution / Sophx

Ahojte. ♥

Vítam Vás u nového článku, kde Vám chcem ukázať paletku ktorá ma zaujala už na prvý pohľad. Je ňou paletka značky Makeup Revolution s názvom Soph X. Kto sledujete môj blog dlhšie, tak viete že Makeup Revolution je jednou z mojich najobľúbenejších značiek pri ktorých platí :  " za málo peňazí, veľa muziky".  A či to platí aj pri tejto paletke sa dočítate už nižšie v článku. :)




Paletka obsahuje 24 očných tieňov, kde sa nachádza 14 matných  a 10 trblietavých odtieňov. Vnútri paletky nájdete aj veľké zrkadlo, ale žiadny štetec na nanášanie očných tieňov čo ale nepovažujem za žiadne mínus, pretože i tak väčšinou používam svoje štetce na ktoré som zvyknutá a ten vnútri  mi iba vypadáva. S týmito odtieňmi sa dá vytvoriť klasické jemné denné líčenie, ale aj trocha odvážnejšie večerné. Každý odtieň má svoj vlastný názov, nižšie ich nájdete pomenované. 

Hneď na začiatok poviem, že som ostala ohúrená pigmentáciou ktorá je ozaj neskutočná (vid. fotky nižšie). S tieňmi sa skvelo pracuje, neprášia sa a neopadávajú takže ich kľudne viete naniesť štetcom alebo aj prstami, záleží iba od Vás ako je Vám lepšie. Taktiež sa s tieňmi viete krásne pohrať a vytieňovať ich. Paletka očných tieňov Sophx má okrem skvelej pigmentácie a ľahkosti nanášania tieňov aj skvelú výdrž z čoho som milo prekvapená. Cez leto sa nemaľujem veľmi často, no občas áno a tak som si vyskúšala ako tieto tiene držia aj počas horúceho letného dňa a aj napriek tomu, že veľa omnoho drahších paletiek nevydržalo ani chvíľku tak táto paletka zvládla viacej ako 7 hodín bez podkladovej bázy ! Táto paletka stojí okolo 13 € a ja som ju kupovala na stránkach notino.sk, kde už nájdete aj novinku paletku Sophx  Extra Spice po ktorej určite pri najbližšej objednávke siahnem.

Čo Vy a značka Makeup Revolution ? :) 
 


Z ľava : Penguin, Pancakes, Fairy Lights, Pink Champagne, Iced Coffee a Cuppa Tea.


- Grow Old, Sparks Fly, Smokey Bronze, Mixed Berries, Tiramisu a Peaches.


- Cloudberry, Pumpkin, Pine Tree, Petrol, Pug a Danger.


- Strawberry Sweets, Festive Flame, Copper Coin, Mug Cake, Rosewood a Nighmare.




Sisa. ♥


4 komentáre:

  1. Ta paletka je nádherná, makeup revolution prostě paletky umí, mám od nich stíny moc ráda! a pigmentace? super! opravdu moc krásná paletka :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka vyzerá nádherne a je plná krásnych odtieňov! Mňa najviac zaujali tie studené tóny :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto mám a je naozaj nádherná. Rada sa ňou líčim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám právě zálusk na tu dvojku / spicy, tato je ale také velice povedená.

    OdpovedaťOdstrániť