nedeľa 13. mája 2018

Makeup Revolution / Give Them Darkness

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

Dnešný článok bude krátka recenzia a malé líčenie s paletkou očných tieňov značky Makeup Revolution s názvom Give Them Darkness.  :)


 Pamätáte si ešte na minuloročný Black Friday na stránkach notino.sk ? Ak nie, tak si ho teraz spolu trochu pripomenieme.  Cez tento známy "výpredaj" či "deň" eshop ponúkal rôzne zľavy, napríklad poštovné zadarmo nad určitú sumu, 45 % zľava na parfémy či 60% zľava na kozmetiku. Ale mňa najviac minulý rok zaujala zľava, ktorú som využila a to pri nákupe kozmetiky značky Makeup Revolution nad 28 € bol ako darček Mystery Bag, ktorý obsahoval produkty taktiež tejto značky. Môj a väčšina balíčkov (ktoré som si všimla) obsahovali túto paletku o ktorej si dnes napíšeme. 

Každopádne sa ale teším na tohtoročný Black Friday a dúfam, že bude opäť rovnako skvelý tak ako aj ten minuloročný. :)

Ale teraz už poďme na samotnú recenziu. :)


Paletka Give Them Darkness ma zaujala už na prvý pohľad, aj napriek tomu že obsahuje tmavé farby ktoré ja využívam veľmi málo. Určite táto paletka nie je na bežné každodenné nosenie, aj keď určite sa nájde veľa báb ktoré využijú aj tieto farby v bežnom líčení. V tejto paletke nájdete 16 odtieňov, ktoré sú viacmenej ladené najmä do modra a fialova, no nájdu sa tam pre mňa základné farby ako sú biela, hnedá a čierna. Taktiež nezvyčajné a málokde nájdete aj červený odtieň, no tento odtieň tiahne skôr do ružova, odtieň som použila aj do líčenia ktoré uvidíte nižšie. Vnútri nájdete 10 trblietavých odtieňov a 6 matných.

Značku Makeup Revolution mám veľmi rada, kedže ako sa vraví za málo peňazí, veľa muziky. Myslím, že zatiaľ sa nenašiel produkt s ktorým by som od tejto značky nebola spokojná a inak to nie je ani pri tomto produkte. Táto paleta očných tieňov má (vid nižšie) úžasnú pigmentáciu, očné tiene na viečkach držia a netrúsia sa. Čo sa týka výdrže, tak aj bez bázy tiene vydržia okolo 7 - 8 hodín, čo je celkom skvelé. :) 

Máte aj Vy skúsenosť s touto alebo inou paletkou značky Makeup Revolution ? Využili ste taktiež minuloročné Black Friday zľavy na stránkach notino.sk




Do líčenia som použila tri očné tiene a to biely tieň, ktorý som si naniesla do kútika viečka, ružový a nakoniec som použila aj sivý trblietavý. Myslím, že je to jedno z tých svetlejších a bežnejších líčení, ktoré sa s touto paletou dá urobiť. :)

No určite mám v pláne skúsiť aj niečo tmavšie. :)



Sisa. :)





6 komentárov:

  1. Paletka vypadá moc hezky, také mám dvě paletky této značky a jsem s nimi nadmíru spokojená. :)

    Deni - lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá skvěle:). A líčení se ti moc povedlo:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa veľmi páči líčenie do ružova a tebe ako blondínke perfektne pristane! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiene sa mne osobne nepáčia, nie preto, aké sú, ale pre tú farebnú kombináciu, mám radšej žiarivejšie a svetlejšie farby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa tiene tiež nepáčia, ja som skôr na tie jasnejšie farby aj keď si oči nemaľujem ale veľmi by som chcela skúsiť na sebe tmavé líčenie, že ako by to vyzeralo :) Veľmi ti to svedčí :) Tak ako Alexandra napísala si blondská a veľmi ti to pristane :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásná paletka, ale je spíš na nějaké večerní líčení, třeba na nějakou akci, kde se hodí :) mám ráda stíny od makeup revolution, jednu paletku od nich taky mám a je super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť