nedeľa 15. apríla 2018

Recenzia / LUSH

Ahojte. ♥

Dnešný článok bude o produktoch značky Lush, ktoré som si pred nejakým časom kúpila a Vy ste na mojom instagrame rozhodli o tom, že túto recenziu na blogu chcete vidieť, čo ma skutočne potešilo. Takže poďme na to. :)



Kúpila som si 2 produkty a to Peeling / Scrub na pery na ktorý som už dlhšie pozerala a vzala som si niečo aj z Veľkonočnej edícii, presnejšie Golden Egg. Ako darček som dostala vzorku telového krému s názvom Sleepy. :)



Ako prvé začnem produktom z ktorého som skutočne nadšená a to peeling na pery. Peeling na pery je možné kúpiť v rôznych variantoch, ja som rozmýšľala medzi čokoládou a žuvačkou. Keď som tieto produkty ovoňala, tak som sa rozhodla pre žuvačku - Bubble Gum, pretože čokoláda mi vôbec nevoňala, zato žuvačková vôňa bola úžasná. O týchto peelingoch na pery som čítala veľa recenzií a myslím, že ani jedna nebola negatívna. Moje pery poslednú dobu (bude to zrejme tým, že bola zima) veľmi trpeli a boli suché aj preto som zvolila kúpu tohto peelingu. 

Ale prejdime k tomu, čo je dôležité a to jeho účinky. Tento peeling obsahuje krupicový cukor aj so zmäkčujúcim jojobovým olejom - vďaka tomuto peeling odstraňuje odumretú kožu, dodáva perám hydratáciu. Aplikácia a nanášanie peelingu je jednoduché a to nabrať scrub na prst a jemne pomasírovať pery. Odporúčala by som peeling nanášať niekde nad umývadlom, pretože konzistenciou je skôr sypký takže sa pri nanášaní roztrúsi.  Na perách si ho zvyknem nechávať, tak 2 - 3 minútky. Čo je úplne super na tomto peelingu je to, že zvyšky peelingu na perách netreba zmývať ale stačí ich zlíznuť. Áno, presne takto to píše aj v návode ! Chuťovo je super, takže je to pôžitok ako na pery, tak aj pre chuťové bunky. :D Ďalším plusom tohoto peelingu je, že keď ho použijete pred líčením pier, tak rúž sa ľahšie nanáša a taktiež rúž o čosi viacej vydrží na perách. Tento peeling obsahuje 25 gramov a stojí okolo 9 €.



Produkt, ktorý ma v obchode zaujal je toto zlaté vajce / Golden Egg aj keď hneď na začiatku poviem, že jeho použitia som sa dosť bála, keďže jeho trblietky boli úplne všade. No zaujal ma jeho vôňou, ktorá bola príjemná a jemne som z nej cítila pomaranč. Toto vajíčko som použila v kúpeli až včera. Hneď po namočení vajíčka, všetky jeho trblietky zliezli do kúpeľa a zo zlatého vajíčka ostal skôr žltý citrón. Voda zmenila farbu na žltú, ktorá jemne ťahala do zelena a táto voda sa nádherne trblietala. V kúpeli sa vytvorila aj jemná pena, ktorá ale po pár minútach zmizla. Bol to hotový relax, samozrejme relaxom už nebolo čistenie vani od týchto trblietok. Ale čo musím povedať je to, že toto vajíčko bolo krémovej konzistencie takže keď som vyšla z vane, tak som mala pokožku ako keby som sa natierala krémom, čo je super najmä pre nás lenivejších. Pokožku som mala hydratovanú a voňavú celý deň. Takže za mňa veľké plus aj tomuto produktu, jediné mínus je iba to čistenie vane na konci. Toto zlaté vajíčko stojí okolo okolo 7 €. :)


Posledný produkt, je vlastne iba vzorka ktorú som dostala k nákupu a telový krém s názvom Sleepy. O tejto vzorke nebudem veľa písať, keďže nie som si istá že by som produkt posúdila dobre len z takého kúsku. No čo Vám môžem napísať o tejto vzorke je zrejme iba to, že krém má veľmi príjemnú vôňu a na tele sa rýchlo vpíja. :)



Máte skúsenosti s niektorým z produktov ? 


Sisa :) 

9 komentárov:

  1. Lush jsem chtěla vždycky vyzkoušet, no zatím jsem se k tomu nedostala. Nejvíc mě táhne právě ten peeling na rty a nbo ty jejich bomby do vany :)
    THE VIXEN

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten peeling na pery milujem, snáď najlepší aký som doteraz mala! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Lush jsem zatím nic nezkoušela, ale dlouho už koukám po nějakém peelingu na rty, a tady ten mě celkem zaujal :) Díky za tip. Vajíčko vypadá zajímavě, ale osobně bych si ho nepořídila, ty třpytky z vany se musí umývat blbě :D

    Written by M*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně ráda bych taky něco od Lush vyzkoušela, všechny jejich produkty vypadají skvěle :) Bomby do koupele mě lákají moc, ale i peeling vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na první pohled bych tu zlatou šumivku nejraději snědla :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten peeling vypadá fakt dobře a šumivka taky, ale já si dávám vanu jen na podzim a v zimě teď už je pro mě moc horko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som uvažovala nad tým peelingom, ale odradila ma cena. Skúsim si nejaký cukrový vyrobiť doma radšej sama. :-D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Peeling vyzerá veľmi dobre, snáď sa k nemu aj ja niekedy dostanem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sisa já mám Lush moc ráda. Hlavně produkty na vlasy :) jinak co sis vybrala Ty jsem nezkoušela, ale láká mě peeling :)

    OdpovedaťOdstrániť