utorok 24. apríla 2018

NYX / Matte Metallic Lipstick

Ahojte. ♥

V dnešnom článku Vám chcem predstaviť rúž, ktorý keď som uvidela na blogu u Alexxiewstyle  tak som vedela, že odtieň Seoul o ktorom písala vo svojom článku musím mať. A tak hneď ako to bolo možné som zbehla do drogérie a kúpila si ho. Je to novinka značky NYX, metalický matný rúž ktorý vyšiel tuším v 12 odtieňoch, mňa najviac zaujal už vyššie spomínaný odtieň SEOUL a tento odtieň si skutočne musíte zamilovať. Aj keď priznávam, že som sa trochu bála ako tento odtieň sadne mne ale viacej sa už dočítate v samotnom článku ! :) 




Na začiatok asi poviem, že doteraz ma veľmi metalické rúže neohúrili a nevenovala som im veľkú pozornosť, ale priznávam že keď som zbadala tieto rúže od NYX ktoré spojili metalický a matný odtieň stvorili dokonalosť. A myslím, že nebudem klamať keď poviem, že nejedna z nás by chcela vlastniť snáď každý odtieň. Ja už mám ďalších pár odtieňov vyhliadnutých, ale budem sa snažiť im aspoň na chvíľu odolať. Ale vrátim sa k odtieňu, ktorý vlastním a to odtieň SEOUL je to odtieň, ktorý tiahne do fialovej farby a úplne som sa zamilovala do tejto farby. Ako som už v úvode spomínala, tak som sa bála ako sadne tento odtieň mne ale som skutočne spokojná, veď posúďte sami nižšie na fotkách. 

Ale prejdime k tomu dôležitému, rúž sa skvelo nanáša aj najmä vďaka jeho penovému aplikátoru. Tento rúž takmer hneď zaschne, čo je skvelé pretože môžem povedať že vôbec neotláča takže žiadne otlačky na pohári alebo žiadne priateľové nervačenie, že zase ma na sebe rúž. Rúž vydrží tých 6 - 7 hodín, samozrejme záleží od toho koľko jete a pijete. Rúž trochu vysušuje, ale stále pred nanesením na pery si dám balzám alebo peeling a potom s tým nemám žiaden problém. Cenovo je v tom strednom rozmedzí, kde by som povedala že cena sa rovná aj kvalite. Rúž stojí 7 €.  :)




Máte skúsenosť s týmito rúžami ? :) 

5 komentárov:

  1. Má skutočne dokonalú farbu :) Ináč NYX nejak extra nemusím.. zatiaĽ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rúž ti veľmi pristane :). Ja mám doposiaľ skúsenosť len so soft matte lip cream od NYX, ktorý má žiaľ na mojich perách dosť slabú výdrž.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta barva ti moc sluší, od této značky jsem zatím nic nezkoušela:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odstín vypadá fakt skvěle kdyby byla růžová je pro mě ideál..

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je nádherná barva a tobě moc sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť