utorok 10. apríla 2018

Freedom Retro lipsticks / Recenzia

 Ahojte. ♥

Vítam Vás u nového článku, kde Vám predstavím a najmä napíšem svoje dojmy z rúžov značky Freedom, ktorá je skutočne cenovo dostupná a neodolala som jej ani ja. Aj preto som si kúpila sadu rúžov, ale viacej sa dočítate už nižšie v článku. :)



Kozmetika Freedom je Londýnskou značkou, vo svojej ponuke má dekoratívnu kozmetiku. Túto kozmetiku je možné zohnať na viacerých stránkach či aj v drogériach netuším, no ja som si produkty objednala na jednom z mojich obľúbených eshopov a to na stránke notino.sk. Objednala som si paletku očných tieňov a sadu rúžov s názvom Retro. Dnešná recenzia bude, ale iba o tejto sade rúžov. :)


Sada Retro obsahuje 5 krásnych rúžov, ktoré sú v ideálnych farbách ktoré ja milujem. Ružová, červená či fialová. Priznám, že tej fialovej som sa trocha obávala ale nakoniec si najviac získala moje srdce. Všetky tieto rúže sú matné, čo taktiež zohralo veľkú rolu v rozhodovaní ktorú sadu si objednať. Okrem nádherných farieb a toho, že sú tieto rúže matné tak veľkým plusom tejto Retro Matte Collection - sady rúžov je aj ich cena, celá sada stojí iba 4,50 €.

Ľahko sa nanášajú, farba drží na perách a aj po prejdení druhýkrát sa netvoria na perách hrudky. Čo sa týka výdrže, tak ju hodnotím celkom kladne vzhľadom na cenu týchto rúžov. Rúž na perách vydrží okolo 4 a pol hodiny s tým samozrejme, že počas tých 4 hodín jete aj pijete. Potom je už nutné si rúž pretrieť znova. Rúž jemne obtláča, takže keď pijete tak na pohári ostane Váš otlačok. :)


Názvy odtieňov sú Retro, Nostalgia, Memory, Flashback a Dated.


Na pravej strane na hornej fotke je rúž v odtieni Retro a ten pod ním je rúž v odtieni Dated, tieto rúže mi prídu na perách úplne rovnaké, čo poviete ? 
Ďaľšie rúže na ľavo úplne dole je Flashback, v pravo hore je Memory a ten pod ním je Nostalgia. 

Ktorý z týchto rúžov sa Vám páčia najviac ? :)
Máte skúsenosti s touto značkou ? :)

3 komentáre:

  1. Máš úplnou pravdu, odstíny Retro a Dated jsou vážně stejné:D. Jinak vypadají moc pěkně:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som na ne písala renceziu, oni tie dva červené vyzerajú na prvý pohľad fakt rovnako, ale jeden mi príde trochu tmavší a druhý viac výraznejší sýtejší červený. :) mimochodom, mňa tiež veľmi zaujal ten fialový a veľmi som si ho obľúbila, napriek tomu, že dovtedy som fialové rúže nikdy ani len neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají krásně, určitě musí být i příjemné na rtech :) máš pravdu, ty dva odstíny jsou na rtech úplně stejné :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť