sobota 10. marca 2018

Tipli.sk / Cashback portál

Ahojte. ♥

Nie je to tak dávno, čo sem prišla vlna rôznych stránok kde Vám za nákup na niektorom z vybraných e-shopov vrátia určité percento zo sumy späť. Dnes Vám jednu takúto stránku predstavím a to stránku Tipli.sk. :)

Stránka tipli.sk funguje na forme cashbacku, čo v preklade znamená "peniaze späť". Vďaka tomuto cashbacku získate späť nejakú časť peňazí zo svojho nákupu. Je to viacmenej jednoduché a tento cashback portál Vás za nákup cez neho odmení. 

Na tomto portáli nájdete viac ako 200 obchodov z ktorých môžete nakupovať a Vám sa za tento nákup vráti od 3 % až po 25 % späť, čo je skutočne super. Napríklad, keď si vyberiete eshop z ktorého Vám vrátia za nákup 10 % napríklad Aliexpress, tak pokiaľ si kúpite niečo za 10 €, tak na Vaše tipli konto sa Vám pripíše 1 € späť. Registrácia na tejto stránke je veľmi jednoduchá a najmä bezplatná, stačí zadať e-mail a nejaké heslo a následne Vám príde overovací e-mail cez ktorý prekliknete určitý link a ste na stránke zaregistrovaný a môžete sa pustiť do nákupov.

Povedzme si pravdu každý z nás nakupujeme na internete veľa či na aliexpresse (ktorý milujem ja a možno 50%, keď nie viacej ľudí, ktorí čítajú môj blog) a každého z nás poteší možnosť, že sa Vám nazbiera  z týchto nákupov časom pár €, ktoré neskôr môžete minúť na ďalší kúsok.

Nákup cez tipli je veľmi jednoduchý, stačí sa prihlásiť na svoj účet vybrať si obchod z ktorého chcete nakúpiť a stačí urobiť iba objednávku. Do 48 hodín sa  Vám vrátená suma pripíše späť na účet. Ja mám z tejto stránky radosť, pretože rada nakupujem či už zo spomínaného aliexpressu alebo aj ďalších stránok ako napríklad notino.sk či bonprix ale aj mnoho ďalších eshopov ktoré nájdete na tejto stránke. :)

A pri inštaláciu doplnku tipli.sk do prehľiadača Vás táto aplikácia stále upozorní na zľavy a najmä na to aby ste pri nakupovaní nezabudli na cashback.  A navyše získate 0,50 € pri inštalácií.


Aj Vy využívate tieto cashback portáli  ? :) 

1 komentár:

  1. Já tyto portály nevyužívám, vždy na to zapomenu když něco objednávám :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť