nedeľa 4. marca 2018

Juvelora / šperky pre každú ženu

Ahojte. ♥

Myslím, že nebudem klamať keď poviem že takmer každá žena má rada šperky - či sú to prstene, náhrdelníky, náramky či náušnice. Aj preto Vám v dnešnom článku ukážem ozaj kvalitný šperk zo stránky Juvelora.cz, ktorý som pred nejakým časom od tejto stránky obdržala. A musím povedať, že tento balíček ma skutočne potešil, aj najmä vďaka jeho baleniu. Ale o tom už Vám viacej napíšem v článku ! :) 


Takže vrátim sa k baleniu tohoto balíčka, ktorý bol skutočne kvalitne zabalený aby sa šperku nič nestalo, ale spracovaný aj tak aby obal zaujal a potešil danú osobu. Náušnice, ktoré mi došli boli zabalené v krásnej bielej krabičke s ružovým nápisom Juvelora a previazané krásnou ružovou mašličkou. Pri šperku bol pribalený certifikát pravosti - takže nemusíte mať pochybnosti o tom, že šperk je určite vyrobený z toho, z čoho sa na stránke píše. Ďalej boli pri šperku pribalené aj malé kalendáriky, čo je skutočne skvelé a aj 10% zľava na ďalší nákup. Veľmi sa mi páčia, aj takéto malé detaily ktoré skutočne potešia a urobia radosť.



Po otvorení krabičky ma v nej čakalo ešte malé biele vrecúško v ktorom boli ešte náušnice zabalené, v krabičke bola pribalená aj handrička aby bolo čím šperk poutierať. :)

Z krásneho vrecúška som si vybrala malé náušnice, ktoré som si vybrala a už na prvý pohľad mi bolo jasné že sa stanú jednými z mojich najobľúbenejších aj vďaka ich veľkosti. Tým, že sú menšie tak mi nezavadzajú a tým pádom ich môžem mať na ušiach stále a najmä sú aj na bežné dni ale hodia sa aj na nejaké oslavy, keďže vyzerajú elegantne a krásne ukážu na ušiach. Vybrala som si malé srdiečkové náušnice, ktoré sú z rhodiovaného striebra. Vďaka tomu, že sú tieto náušnice rhodiované tak nebudú černať, majú krásny lesk a vyzerá ako biele zlato aj keď sú vyrobené zo striebra. Tieto náušnice stoja 524 českých korún na eurá je to nejakých 21 €.



Na stránkach práve prebieha zľava do 8. 3. pri príležitosti dňa žien pri nákupe nad 700 Kč alebo 28 € pri zadaní kódu "ZENY18" budete mať na nákup 20 % zľavu. Aj preto neváhajte využiť túto zľavu a potešiť svoju priateľku, maminu, babku alebo kamarátku nejakým šperkom a urobiť niekomu radosť na tento výnimočný deň žien. :)




Poznáte stránku juvelora.cz ? Čo hovoríte na tieto náušnice ? :) 


4 komentáre: