piatok 30. marca 2018

Bell / Špirála na obočie

Ahojte. ♥

Vítam Vás u nového článku, kde Vám dnes predstavím môj obľúbený produkt na obočie. Tento produkt je poľskej značky Bell, ktorá je známa svojou kvalitou ale aj tým že cenovo je veľmi dostupná. Tak teda poďme na recenziu a dôvody prečo je práve tento produkt mojim obľúbeným z pomedzi všetkých produktov na obočie. :)




Produkt, ktorý Vám chcem predstaviť je vlastne špirála na obočie. Je to už asi rok aj niečo dozadu, čo som tento produkt vyskúšala po prvýkrát, odvtedy je to už moje druhé balenie tejto špirály na obočie. Začnem tým, čo je pre mňa asi najdôležitejšie a to nanášanie produktu. Tento produkt má na nanášanie asi 1 centimetrovú štetinku či špirálku na konci, s touto štetinkou sa veľmi dobre pracuje - zachytí všetky chĺpky na obočí a krásne obočie zvýrazní, no je potrebné si dať pozor aby ste príliš nepritlačili pretože potom je odtieň omnoho tmavší. Ja vlastním odtieň 01, čo je tuším najsvetlejší. 

Ďalším obrovským plusom je, že táto špirála rýchlo na obočí zaschne takže sa vôbec nerozmazáva. To, že sa  po zaschnutí vôbec nerozmazáva sa mi veľmi páči najmä preto, že často zabudnem že som namaľovaná a jednoducho si obočie pošúcham, poškrabem a predtým keď som používala iba ceruzku tak sa mi vždy hneď obočie rozmazalo a pri tomto produkte sa mi to nestalo ešte ani raz. Okrem toho vydrží na obočí aj celý deň a aj napriek tomu, že rýchlo zaschne sa veľmi ľahko dá odmaľovať. 

Cena tejto špirály je okolo 5 €. 


To by bolo všetko k dnešnej krátkej recenzii, teším sa na Vás už pri ďalšom článku ! ♥

Máte aj Vy skúsenosti s týmto produktom alebo touto značkou  :)



Sisa. :)

8 komentárov:

  1. táto špirála vyzerá naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá fakt moc dobře a ta cena je super:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S touto značkou zkušenosti nemám :) já mám ráda gel na obočí od Essence, je to za stejné peníze a nemá tak děsivý kartáček jako tento :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle značku vůbec neznám, slyším o ni poprvé, ale určitě bude fajn :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá dobře, ale značku neznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Túto som ešte neskúšala, no páči sa mi, že má mini kefku, čo je výborné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Děkuji, tuto značku zatím vůbec neznám :O

    OdpovedaťOdstrániť