pondelok 26. marca 2018

MAC Lipsticks / Recenzia

Ahojte. ♥

Ja viem, že dlhšie na blogu nebol žiaden článok čo ma veľmi mrzí, no nebudem Vám klamať že nebol čas, čas by sa našiel no nálada nebola. Ale dnes som späť aj s novým článkom.

Je to už pár rokov, čo v mojom zozname prianí / želaní či inak wishliste je rúž značky MAC cosmetics, priznávam že dlho som váhala či si ho niekedy kúpim, pretože jeho cena je dosť vysoká, ale o tom sa viacej dočítate vnútri článku. 




Ako prvé začnem tým, že rúž sa mi páči jeho jednoduchým obalom čiernej farby so strieborným nápisom M.A.C. Ďalšie, čo ma na tomto rúži zaujalo už po jeho otvorení je jeho nádherná sladká vôňa a myslím, že je to jedna z vecí ktoré sú pre mňa dôležité na rúži, pretože rúž ktorý mi bude smrdieť si určite na pery nenasiem. Som jediná alebo na to niekedy pozeráte aj Vy ? 

Keď som zvážila kúpu tohoto rúžu a rozhodla sa, že je čas si už splniť tento môj malý sen tak som sa veľmi dlho rozhodovala nad tým z ktorej rady a aký odtieň zvoliť. No po dlhom rozmýšľaní som si vybrala rúž z rady Amplified creme lipstick v odtieni Girl About Town, krásna sýta ružová farba ktorá jemne tiahne do fialovej farby. Rúž je krémovej konzistencie, takže pery vôbec nevysušuje čo je pre mňa už obrovským plusom. Aj napriek tomu, že poslednú dobu som si viacej zvykla na tekuté rúže a ich štetec na nanášanie, tak musím povedať že aj toto nanášanie s klasickým rúžom bolo jednoduché.  Čo sa týka výdrže, tak ju hodnotím celkom pozitívne aj keď na tak drahý rúž by som možno čakala omnoho dlhšiu výdrž, no rúž mi vydržal okolo 6 - 7 hodín s tým, že som samozrejme jedla aj pila. Po tých 7 hodinách bolo nutné si rúž opäť pretrieť, čo nebol problém pretože rúž aj na opakované pretriete nerobí na perách žiadne hrudky. Ďalšia skvelá vec je, že keď rúž poriadne zaschne tak neotláča. Cena tohoto rúžu je okolo 22 € a kupovala som ho na stránkach notino.sk, kde je celkom dobrý výber týchto rúž. 

Myslím, že môžem povedať že kúpu tohoto rúžu skutočne neľutujem. :) 






Máte skúsenosti s touto značkou ? :) 


6 komentárov:

  1. už dlho si plánujem tento rúž kúpiť, lebo som na neho čítala iba pozitíva..i keď 22€ za rúž sa mi veľakrát nechce dať :D
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni,tak možná do ní nakonec půjdu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda taky vždy čuchám k rtěnkám a mám ráda, když hezky voní :D Jinak rtěnka vypadá super, taky bych chtěla někdy nějakou od MAC vyzkoušet :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já miluju MAC rtěnky, mají z těch o mám nejlepší výdrž ;)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten odstín je nádherný :) já ještě žádnou MAC rtěnku nemám, ale ono to přijde :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak si ma navnadila, že už aj ja pozerám po MAC rúžoch. :D

    OdpovedaťOdstrániť