utorok 13. februára 2018

Zázrak proti lupinám / Yves Rocher

Ahojte. ♥

Vítam Vás u nového článku. Na tento článok sa chystám už dlhšiu dobu, kedže mám pocit že skvelé veci ako je práve tento šampón proti lupinám o ktorom dnes budem písať Vám ukázať predsa musím.

Tak teda poďme na to. :)



Dnešný článok bude skôr pre dievčatá, možno aj chlapcov ktorých trápia lupiny vo vlasoch. Ja som tento problém doteraz mala iba asi raz a teraz druhý krát, no tentokrát tie lupiny boli skutočne veľké a viditeľné a tak som hľadala niečo čo mi skutočne pomôže. Po návšteve obchodu Yves Rocher som sa rozhodla práve pre tento šampón, ktorý obsahuje výťažky z granátového jablka.


Prvé, čo som si všimla na šampóne je jeho skutočne príjemná vôňa, nie príliš silná ale za to na vlasoch ju cítiť celkom dlho. Pri umývaní vlasov s týmto šampónom ho stačí skutočne iba malé množstvo a pokryje celé vlasy, krásne ho napení. Rýchlo a ľahko sa aj zmýva. 

Už po pár dňoch som videla na vlasoch skutočný rozdiel, lupiny boli o dosť menšie, takmer už neviditeľné a ja som sa opäť cítila dobre. Dnes po skoro dvoch týždňoch moje vlasy sú úplne bez lupín, aj preto volám tento šampón malým zázrakom kedže skutočne rýchlo odstráni lupiny, veď kto by sa cítil príjemne s lupinami ? 

 Okrem iného tento šampón pokožku vlasov vyčistí a vlasy sú jemnejšie. Najväčší účinok v tomto šampóne má jeho vysoký výťažok zo šupky granátového jablka.

Tento šampón obsahuje 300 ml a stojí okolo 5 €. 





Máte skúsenosť s týmto šampónom ? :) 

4 komentáre:

  1. Zatial som vlasový kozmetiku od Yves Rocher nemala možnosť skúsiť, ale čo viem určite všetky produkty musia krásne voňať;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek, určitě vyzkouším, díky za tip :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z této edice jsem měla Kopřivový šampon na mastné vlasy a moc mě nezaujal, tak schávlně přiště vyzkouším tento a třeba to bude právě ono :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já používám kopřivový šampon od Yves Rocher a mám ho moc ráda :) Sice taky vůně je prostě přírodní, ale to se dá překousnout, aspoň si nedáváme na vlasy tolik chemie :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť