štvrtok 15. februára 2018

Outfit / Šaty z Bonprixu

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

Dnešný článok bude po veľmi dlhej dobe outfitový, takže sa môžete tešiť skôr na oddychový post plný fotiek ako článok, kde bude veľa písaného ( aj keď možno bude ? ).

Toto fotenie bolo skutočne zaujímavé tým, že nebol naplánovaný deň kedy tento outfit pôjdeme fotiť. Jedno ráno som vstala a pozrela z okna, že je vonku chladno ale nádherne svieti slnko, takže okrem iného bude aj krásne svetlo. Samozrejme kým som sa prichystala a vybavila nejaké veci, ktoré som vybaviť musela sa to vonku úplne zmenilo. Zamračilo sa a dokonca začal poletovať sneh, tak som to chcela vzdať a vykašlať sa na to. No po nejakom čase aspoň snehové vločky prestali poletovať a vyzeralo to tak, že sa začína aj vyjasňovať aj preto sme rozmýšľali či ešte počkáme alebo radšej to nafotíme hneď. Tým, že sme sa rozhodli to nafotiť sme urobili skutočne dobre, keďže pár minút po fotení sa spustila obrovská "chumelica" snehu cez ktorú nebolo vidno takmer nič ! A aj taktom môže prebiehať fotenie na blog, ale myslím že fotky vyšli a sú vhodné aj zverejnenia. :)

No samozrejme to či sú fotky dobré musíte posúdiť aj Vy. :)







Outfit som poňala trocha športovejšie aj napriek tomu, že sa tieto šaty dajú poňať aj elegantnejšie. Je len na Vás či sa cítite lepšie v opätkoch alebo Vám lepšie na nohy padnú klasické topánky či čižmy bez opätku. Tieto šaty sú pletené a krásne sadnú na postavu, aj keď musím priznať že pre ženy ktoré sa hanbia za svoje trošku väčšie bruško tak asi nie sú, keďže šaty sú obtiahnutejšie a ukážu všetky Vaše krivky. No mne sa tieto šaty skutočne páčia, sú pohodlné a dostatočne dlhé. Takže sú vhodné na teplejšie zimné dni alebo skôr na takú jar či jeseň. Už teraz sa teším na ich nosenie a možno aj v takomto outfite aký uvidíte dnes v mojom článku. Šaty majú jemný výstrih v prednej časti a taktiež aj na chrbte. Čo robí tieto šaty ešte zaujímavejšie a elegantnejšie sú jeho vykrajované kúsky na pleciach. Na stránke bonprix je neuveriteľný výber šiat, keď zadáte do hľadáčika šaty tak Vám nájde niečo okolo 1300 rôznych a nádherných šiat. Aj preto keď si pozriete tento eshop, tak určite neostanete iba pri jednom kúsku v košíku.

Šaty, ktoré mám na sebe sa skladajú z materiálu 65 %  viskóza, 5% elasten a 30% polyester.  Tieto šaty je možné kúpiť momentálne v dvoch veľkostiach a to 36/38 (túto veľkosť mám na sebe ja) alebo 40/42. Čo je ešte super na týchto šatách je ich cena, stoja iba 12 €. 







Čo hovoríte na tieto šaty ? Objednávate si zo stránky bonprix aj Vy ? :)

6 komentárov:

  1. tie šaty sú nahodou super :) také by sm nosila :)
    Vera

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit, šaty vypadají super :) Z Bonprixu mám asi troje šaty, mají tam skvělé kousky :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit je úžasný, ty šatky jsou famózní, teď jsem sama podobné dostala, jsou bombastické :) Moc krásná elegance, sluší Ti to!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne šaty, úplne ti sadnú a zvolila si skvelý outfit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sorry ale čo tak najskôr trochu popracovať na postave a až potom sa fotiť v takých priliehavých šatách? Nehnevaj sa ale tie šaty len zvýrazňujú všetky nedostatky tvojej postavy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prajem krásny večer, je skvelé komentovať pod anonymným menom. Myslím, že nie je zlé že sa nehanbím za to aká som a akú mám postavu. No myslím, že horšie je hanbiť sa za svoje meno a za seba ako to robíte presne Vy. A ak by ste čítali článok miesto komentovania a viacmenej urážania, tak by ste si všimli odsek o tom, že tieto šaty neodporúčam nikomu kto sa hanbí za svoje nedostatky pretože tieto šaty ukážu všetko. No i tak ďakujem za komentár a návštevu blogu, no popracujte Vy na tom aby ste nehanbili verejne za svoje meno a za seba. :)

      Odstrániť