utorok 27. februára 2018

Jarné novinky / Yves Rocher

Ahojte. ♥
 Nie je to tak dávno, čo ma prekvapil balíček s jarnými novinkami od Yves Rocher, ktorý som nečakala a veľmi ma potešil. Balíček došiel pár dní pred Valentínom, takže sme dostali krásny darček. Balíček prišiel krásne zabalený v ružovom balení ( ospravedlňujem sa, že balenie nie je na fotkách), tí ktorí sledujete môj instagram ste toto balenie mohli v príbehu vidieť.  Dnes si na blogu môžete prečítať o týchto novinkách z ktorých som nadšená ! :)



V balíčku ma čakali 4 voňavé sprchové gély, 2 matné rúže a 1 tekutý rúž s matným efektom.  :)



Ako prvé začnem s rúžami ktoré ma potešili úplne najviac. Obaly týchto rúžov sú už na prvý pohľad "luxusnejšie", sú krásnej zlatej farby. Ďalšie, čo ma na týchto rúžoch očarilo sú ich odtiene, všetky tri sú tmavšie a ja som z toho nadšená, keďže milujem takéto farby. Všetky tieto rúže sú z rady Grand Rouge. :)


Ako prvé začnem s tekutým rúžom, ktorý spraví na perách matný efekt.  Tento rúž mám v odtieni 107, je to krásna sýta farba (Vid foto nižšie), na výber je až z 12 odtieňov. Na pery sa ľahko nanáša vďaka jej penovému "štetcu". Rúž sa nezarýva do záhybov pier, takže na perách vyzerá veľmi dobre. Vďaka tomu, že tento rúž obsahuje olej z kamélie tak pery nevysušuje. Na perách celkom rýchlo zaschne, no čo sa týka otláčania rúžu na poháre tak sa jemne obtláča. No nie je to nič extrémne. Tento tekutý rúž sľubuje až 12 hodinovú výdrž, no pri skúšaní kde som samozrejme aj jedla a aj pila, tak tento rúž vydržal bez nejakého opadávania, blednutia či miznutia 7 - 8 hodín. Čo sa týka vrstvenia rúžu, tak je to v poriadku netvoria sa žiadne hrútky. 


Ako ďalšie tu máme matné rúže, ktoré vlastním v odtieňoch 152 a 154. Sú to nádherné tmavšie farby, ktoré na perách vyzerajú úžasne sýto. Tieto rúže pery nevysušujú, majú skvelú výdrž. Samozrejme výdrž záleží od toho koľko jete či pijete. Mne väčšinou vydrží tých 6 - 7 hodín (sľubovaná výdrž je 8 hodín), neskôr začne pomaly blednúť. Vtedy si väčšinou nanesiem druhú vrstvu a farba je opäť krásna sýta. Tento matný rúž, taktiež obsahuje regeneračný olej z kamélie, vďaka tomuto oleju sa pery nevysušujú čo je v tejto zime úplne skvelé. Rúž je možné kúpiť v 8 odtieňoch.


Z ľava - tekutý rúž odtieň 107, matný rúž odtieň 152 a matný rúž odtieň 154.


Ďalšími jarnými novinkami sú sprchové gély, ktoré vyšli až v 4 rôznych vôniach. Všetky tieto vône sú skvelé, no najviac ma zaujala vôňa Zrniek kávy. Aj napriek tomu, že kávu nepotrebujem veľmi k životu, tak jej vôňu zbožňujem a tento sprchový gél mi urobil najväčšiu radosť, no pripomína mi to skôr nejakú kávovú zmrzlinu, je to krásna jemná vôňa ktorá na tele vydrží. Samozrejme všetky tieto sprchové gély obsahujú 200 ml, čo je super a je možné kúpiť aj 400 ml balenie. Na tele táto vôňa sprchových gélov vydrží dlhší čas, stačí malé množstvo na pokrytie celého tela, nádherne penia a ľahko sa zmývajú. Ďalšia super vec, že tieto sprchové gély telo nevysušujú. Ďalšia vôňa, ktorá ma zaujala je krásna sladšia vôňa Magnólie a bieleho čaju. Zvyšné dva sprchové gély sú Kvet mimózy a bavlna a posledná svieža vôňa je Granátové jablko a ružové korenie.

Ktorá vôňa zaujala najviac Vás ? :) 





Kúpili by ste si niečo z týchto noviniek ?  :)

7 komentárov:

  1. tieto novinky sú úplne skvelé :) tiež som mala možnosť ich testovať a spokojná som najmä s rúžmi :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s týmito novinkami od Yves Rocher som čítala už neskutočne veľa článkov a ešte som sa nestretla s negatívnym názorom ;) Ja som si ich tiež veľmi obľúbila najmä rúže ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Novinky jsou krásné, mám YR fakt ráda a jejich sprchové gely jsou super :) časem bych chtěla vyzkoušet i něco z dekorativky, zatim jsem spíš na tu pečující kosmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nějaký ten sprchový gel určitě musím vyzkoušet! slyším na ně všude jen samou chválu. Já mám zatím na YR takový nerozhodný názor.. něco je pecka a něco zase vůbec. Ale tak sprcháč určitě nic nezkazí :)

    Simply Living

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa najviac páči ich nová vôňa, taktiež tieto nové gély majú krásne parfumácie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie rúže majú dokonalé farbičky :)

    OdpovedaťOdstrániť