utorok 6. februára 2018

Čo tak valentínske tipy ? / Notino.sk

Ahojte. ♥

To, že sa blíži sviatok zaľúbených - Valentín už snáď všetci viete, tí zamilovaní ktorí ho oslavujú sa určite nemôžu naň dočkať a ostatní aj napriek tomu, že tento sviatok neoslavujú tak o ňom vedia, pretože v každom obchode momentálne nenájdete nič iné iba samé srdiečka, bonboniéry, kvety či iné darčeky. Ja osobne tento sviatok milujem najmä preto, že som šťastne zamilovaná a nenechám si ujsť deň, kedy môžeme opäť niečo spolu osláviť či len tak preleňošiť (najmä nech sme spolu) . A nie je potrebný ani darček, samozrejme každý chceme svoju polovičku niečim malým obdarovať - napríklad dobrou večerou a pohárom vína a možno nejakou malou kozmetickou drobnosťou. Nejakou dobrou voňavkou či zaujímavým setom. Aj preto v dnešnom článku nájdete zopár tipov práve na tie kozmetické darčeky zo stránky notino.sk. :)




Keďže tento blog čítajú najmä dievčatá (možno iba dievčatá), tak Vám dám najprv pár tipov na darčeky pre mužov.  Vybrala som iba štyri, ktoré ma zaujali najviac. 2 sú cenovo dostupné, takmer pre každého a tie zvyšné 2 sú cenovo trocha vyššie. Je teda na Vás, aký darček vyberiete. 


Ako prvé som vybrala sadu značky Old Spice, ktorú pozná snáď každý. Ja sama obľubujem vôňu tejto značky a vždy som rada kúpila dezodorant alebo sprchový gél priateľovi, ockovi alebo bratovi na nejaký sviatok. Ďalším plusom tejto sady je cena. Táto sada stojí iba 5,90 € a obsahuje sprchový gél a guličkový deodorant. Samozrejme na stránke nájdete viacej druhov týchto sád. 



Pánska značka Axe má úžasné vône aj preto nič nepokazíte kúpou spreju, sprchového alebo tejto voňavky, ktorá stojí okolo 5,90 €.  A obsahuje 50 ml, čo je skvelé. Voňavka má dokonca aj zaujímavý obal, určite partnera potešíte. 



Z drahších produktov tu taktiež máme ako prvé sadu značky Lacoste, ktorá má skvelú vôňu. Táto sada obsahuje toaletnú vodu (100 ml ),  deodorant v tyčinke ( 75 ml ) a sprchový gél ( 50 ml ). No táto sada stojí už omnoho viacej ako predošlé produkty, jej cena sa pohybuje okolo 40 €. 



Ďalším produktom je voňavka od Calvina Kleina s názvom Obessed. Táto toaletná vôňa obsahuje - grapefruit, kardamóm, sečuánske korenie, kožu, céder, labdanum, čiernu vanilku, ambrocan a pačuli. Táto vôňa sa cenovo pohybuje od 30 € podľa veľkosti. 


Ďalšie tipy budú práve na darčeky pre ženy. Taktiež ich nebude veľa, no som za to že ženu je jednoduchšie obdarovať ako mužov. Aký máte názor na to Vy ? :) 



Ako prvé začnem dekoratívnou kozmetikou. Pri kúpe paletky očných tieňov, rúžu, rozjasňovača či špirály určite nič nepokazíte a každá žena sa poteší. Ja som vybrala ako príklad paletky značky The Balm, ktorá je skutočne kvalitná a vaša milá sa určite poteší. Paletka je ale cenovo vyššie, no za kvalitu si určite treba priplatiť. Cenovo sa pohybuje okolo 30 €. :)



Sada značky Marc Jacobs obsahuje toaletnú vodu, sprchový gél a telové mlieko. Táto sada je taktiež cenovo vyššia, cena sa pohybuje od 50 €. No samozrejme na stránke sa dá vybrať aj z lacnejších sád a taktiež skvelých vôní. :) 



Tu už prichádzame k tým lacnejším variantom darčekov, ktoré každú ženu určite potešia.  Rôzne prísady do kúpeľa, no najmä teraz obľubované bomby do kúpeľa rôznych vôní či tvarov. Takéto bomby do kúpeľa sa pohybujú cenovo od 2 €. :)



Posledný variant, ktorú ja zbožňujem sú sviečky rôznych vôní. Samozrejme je možné vybrať lacnejšie ale taktiež aj drahšie. Je to už len na Vás. 

Ako bonus na stránke notino.sk prebieha veľká súťaž o kozmetiku na celý rok, takže neváhajte a zapojte sa ! 


Oslavujete tento sviatok ? :) 



2 komentáre:

  1. Super tipy. Já mám zatím v plánu jen večeři jako každý rok, ale možná bych mohla něco takového pořídit, vypadá to pěkně :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné nápady :) ja dávam skoro vždy trenky s nejakým Valentínskym motívom :D

    OdpovedaťOdstrániť