nedeľa 15. októbra 2017

Záchrana pre suchú pokožku

Jeseň je jedno z ročných období kedy pokožka trpí viacej ako iné ročné obdobia, pretože prechod z tepla do zimy zanecháva pocit suchosti. Aj preto práve Yves Rocher prišiel s radou pre extrémnu suchú  pokožku práve vhod. Táto rada je obohatená o bambucké maslo, ktoré vyživuje, obnovuje a zanecháva pokožku hydratovanú.  Ale viacej sa dočítate v celom článku, kde Vám predstavím celú túto skvelú radu. :)


 Na začiatok Vám poviem niečo málo o Bambuckom masle, ktoré pochádza z ovocia stromu Karité v západnej Afrike. Tento strom je považovaný za posvätný, iba ženy môžu zbierať a pracovať s ovocím. Počas obdobia dažďov zbierajú padlé ovocie, buničina sa odstráni, orechy sa varia a sušia na slnku, potom sa rozdrvia a následne sa získava surové bambucké maslo. Toto maslo je mimoriadne výživné a má regeneračné účinky. 


Yves Rocher prišiel na trh s tromi novými produktmi. Nedá mi na začiatok nespomenúť nádhernú vôňu týchto produktov, ktorá ostáva na tele takmer celý deň. Ako prvý Vám predstavím regeneračný sprchovací balzam, ktorý tvorí viac ako 99% zložiek prírodné pôvodu a viac ako 67% rastlinných olejov.  Sprchový balzam je tuhšej konzistencie, niečo podobné ako klasické telové mlieko veľmi ľahko sa roztiera a taktiež sa ľahko zmýva. Pokožka  po ňom ostáva hydratovanejšia, hebká a bez pocitu mastnoty. 


Ďalším produktom je regeneračné telové mlieko, ktoré obsahuje viac ako 91% zložiek prírodného pôvodu, čo je úžasne nachádza sa v ekologickej tube alebo dá sa kúpiť taktiež aj vo väčšom recyklovateľnom flakóne. Má takmer podobnú kozistenciu ako aj sprchovací balzam. Ľahko sa roztiera a čo je skvelé taktiež sa rýchlo vpíja. Takže už po chvíľke je pokožka hydratovaná, hebkejšia a nie je cítiť žiaden pocit mastnoty. 


Posledným produktom je regeneračný balzam z ktorého som úplne nadšená ! Je omnoho hustejší ako predchádzajúce produkty, používa sa na celé telo. Ja ho používam na tie najsuchšie miesta, najmä na ruky, nohy a niekedy aj na tvár. Na pokožke sa úplne roztápa a takmer okamžite sa vpíja. Pokožka je po ňom úplne jemná a suché miesta sú hydratované.




Sisa :)


5 komentárov:

  1. Já mám z této řady šampon na vlasy, masku na vlasy a kondicionér a nemohu si je vynachválit :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto značkou mám veľmi málo skúseností, ale určite vyskúšam aj niečo na vlasy, tieto produkty vyzerajú parádne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. táto rada je skvelá! obľúbila som si hlavne telové mlieko a sprcháčik :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Telové mlieko je úžasné, tá vôňa a ten efekt, o chvíľku bude recenzia aj na mojom blogu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tejto rade som čítala zatiaľ samé pozitívne recenzie! Značka Yves Rocher prišla v poslednej dobe naozaj so skvelými produktami :)

    OdpovedaťOdstrániť