streda 9. augusta 2017

Novinky Avon / katalóg 11

Ahojte. ♥

Mám pocit, že aj napriek tomu že sa voľno snažím nejako zmysluplne využiť, tak upadám do nejakého zvláštneho deprimujúceho stavu a nemám náladu na nič, dokonca ani na písanie aj napriek tomu, že mám toľko toho o čom by som Vám chcela napísať.

 Dnes Vám, ale predstavím novinky značky Avon a to bronzér, rozjasňovač a farba na líčka v jednom, rúž a taktiež špirálu :)



Značka Luxe je v Avone vnímaná ako luxusnejšia a lepšia kozmetika, aj preto jej produkty sú drahšie o niečo viac ako tie ostatné. S touto kozmetikou mám iba jednu skúsenosť, ktorá ale nie je pozitívna ale túto značku som nezavrhla a dala jej ešte šancu. Aj preto je tu dnes recenzia na dva produkty tejto značky.  Prvým produktom je 3v1  a to bronzér, rozjasňovač a farba na líčka  - tri produkty, ktoré sú na leto ako stvorené nájdete v jednej palete, ktorá sa vďaka jej veľkosti zmestí do každej kabelky a ako prvé si zamilujete jej vzhľad a aj vnútorné zrkadielko, ktoré je dosť veľké a tak sa doň môžete kedykoľvek obzrieť. Všetky tri produkty sú  celkom dobre pigmentované aj preto si treba dať pozor na čo najlepšie roztriete, aby to nevyzeralo umelo. Pleť nádherné rozžiaria a majú dobrú výdrž. Pri dobrom nanesení a roztretí je pleť zjednotená. Túto paletku 3v1 je možné kúpiť v dvoch odtieňoch a to v svetlejšom odtieni Fair alebo tmavší odtieň Medium. Ja vlastním Medium, ktoré akurát vyhovuje mojej pleti. A aj keď ešte nie ste veľmi opálené,  tak táto paletka Vám dodá aj jemný opálený výzor.


Táto paletka je novinkou katalógu 11, ktorý je ešte stále aktuálny a je v skvelej úvodnej cene a to 5,90 €.  

Čo hovoríte na túto paletu 3 v 1 ? Zaujala Vás ? :)


Druhý produkt značky Luxe, ktorý je taktiež novinkou je rúž na pery. Rúž vyšiel v 5 odtieňoch a to : Apricot Shimmer, Incredible, Passion Plum, Rose Wood a posledný odtieň Tangerine Dream. Ja vlastním odtieň Incredible, ktorý má nádhernú červenú farbu. (farbu môžete vidieť nižšie na fotkách.) Rúž má skvelú pigmentáciu a veľmi ľahko sa nanáša. Pri prvom nanesení ma pery jemne štípali, aj preto že jadro rúžu je tvorené komplexom pre plné pery. Rúž dodáva perám väčší objem, pery nevysušuje čo je pre mňa obrovské plus. Čo sa týka výdrže, tak ju hodnotím celkom pozitívne, aj keď veľa záleží od toho koľko jete či pijete. Rúž vydrží cca 4 - 5 hodín, potom je nutné ho pretrieť. :)


Rúž je taktiež novinkou katalógu 11, ktorý platí do 17. augusta a jeho úvodná cena je 4,90 €.


Posledný produkt je novinka, ktorá sa objaví až v katalógu 13. Táto špirála je novej značky Mark, ktorá má úžasné obaly. Táto zhusťujúca špirála Big and Style ma zaujala hneď pri prvom použití. Nedrobí sa, má skvelú štetinku s ktorou sa veľmi dobre narába a mihalnice nezlepuje. Keďže ja nemám problém s tým aké mám mihalnice a som s nimi spokojná, tak nepotrebujem aby ich nejako extrémne predlžovalo a čo sa týka zhusťovania, tak som veľmi rada keď po použití špirály mám mihalnice trošku hustejšie. Aj preto je táto špirála pre mňa vhodná, ale pokiaľ chcete mať extrémne dlhé riasy a aj husté, tak určite táto špirála nie je pre Vás. No pokiaľ Vám stačí to, že špirála nelepí mihalnice, jemne ich predĺži a krásne ich zhustí, tak Vám určite odporúčam na ňu počkať a kúpiť si ju! :)




Na týchto posledných troch fotkách môžete vidieť všetky tri produkty v líčení.  Pokiaľ Vás niektorý z produktov značky Luxe zaujal, tak neváhajte kontaktovať svoju najbližšiu Avon lady alebo pokiaľ žiadnu nepoznáte a máte záujem o niektorý z produktov, tak môžete kľudne kontaktovať aj mňa. :)




Zaujal Vás niektorý z produktov ? :)




2 komentáre:

  1. Pěkný článek :) já jsem od této značky Luxe zkoušela kdysi stíny a řasenku a ta řasenka mi celkem vyhovovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sluší ti to :) tu paletku 3v1 jsem si taky pořídila, tak uvidím až mi dojde :)

    OdpovedaťOdstrániť