pondelok 3. júla 2017

Recenzia / Make-up značky Bell

Ahojte. ♥

Vítam Vás pri dnešnom článku, kde Vám predstavím make-up Nude poľskej značky Bell. :)


Nepatrím k typu dievčat, ktoré bez make-upu nevychádzajú z domu. Máloktorý make-up mi skutočne sadne, a aj keď si myslím že mi sadol tak po nejakom čase sa ukáže, že som sa mýlila. Dnes Vám ale predstavím make-up, ktorý som si obľúbila a skutočne mi sadol, takže už mám druhé balenie. Make-up je tekutej konzistencii, jedna či dve pumpičky mi stačia na celú tvár. Skvelo sa roztiera či už prstami, štetcom alebo ja preferujem hubku. Make-up má príjemnú vôňu, čo nie je až také podstatné. Make-up obsahuje extrakt z Liči, ktorý zabraňuje strate vlhkosti a predčasnému starnutiu pokožky.  Make-up na mojej pleti vyzerá prirodzene a pleť zmatňuje. Čo sa týka krytia make-upu, tak moja pleť je menej problémová, takže skvelo prekryje tých pár nedokonalostí a nezalieza do pórov.


Make-up mi na pleti vydrží takmer celý deň, zvyknem si pod neho dať bázu alebo nejaký krém. Takže  tento make-up pleť ani nevysušuje. Make-up je možné zohnať v 4 odtieňoch a to Beige, Natural, Sand a Sunny. Prvé balenie som mala v odtieni Beige, keď mi make-up došiel tak som si teraz kúpila odtieň Natural, keďže už som o čosi tmavšia ( nie veľmi).  Make-up stál niečo okolo 3€.




Máte skúsenosť s týmto make-upom ? :) 

Sisa :) 

4 komentáre:

  1. Zkušenost nemám, ale vypadá dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já značku teda vůbec neznám. Ale zní to dobře, a cena pecková :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fíha, ten som ešte nikde nevidela, kde sa dá kupit? Podla popisu vyzerá, že je celkom fajn.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prvý krát som ho dostala na testovanie, druhý krát som ho zohnala u nás v jednom malom obchode, kde dodávajú túto kozmetiku. Ale videla som ho tuším aj niekde na nete. :)

    OdpovedaťOdstrániť