piatok 16. júna 2017

U-BOX / Jún

Ahojte. ♥
V dnešnom článku Vám ukážem obsah júnového U-BOXu, ktorý ma tento mesiac nadchol.  Myslím, že U-BOX sa snaží z mesiaca na mesiac zlepšiť a myslím, že sa mu darí. Tak teda poďme na to. :) 


Na prvej fotke môžete vidieť prvý náhľad do boxu a ako v každom boxe na vrchnej časti boxu je písaný jeho obsah. :)


Ako prvý produkt tu máme balzam na vlasy, je bielej farby a má hustejšiu konzistenciu. Má príjemnú vôňu a veľmi jednoduchý a zaujímavý obal. Myslím, že tento produkt je cez leto veľmi potrebný, keďže vlasy cez leto skutočne trpia a treba im venovať väčšiu pozornosť. :)


Druhý produkt je zubná kefka, je extra mäkká takže mi na moje citlivé ďasná a zuby úplne sadla. :) 


Ďalšou vecou je set cestovných balení, ktoré sú vhodné aj do lietadla  keďže sú to 100 ml balenia a sú zabalené v priehľadnej taštičke. Ale myslím, že budú skvelé aj na nejaké iné výlety, kde strávite iba pár dní. Takže za mňa úplne plus ! :) 


Ďalšia vec je gumička na vlasy s ozdobou. Túto síce nevyužijem, ale tak ako ozdoba či ako gumička na doma bude fajn. :)


Odlakovač na nechty, ktorý je vhodný na cesty. Tento produkt vidím prvý krát a zrejme ho podarujem niekomu, keďže nechty si lakujem veľmi málo. :) 


Vec, ktorá ma skutočne zaujala je táto silikónová hubka na nanášanie make - upu, ešte som ju síce nevyskúšala ale už som zvedavá. Máte s ňou skúsenosti ? :) 


Malá paletka očných tieňov  v jednoduchých naturálnych farbách má celkom dobrú pigmentáciu a  zaujala ma na prvý pohľad. Dúfam, že bude mať aj dobrú výdrž a tiene sa nebudú rozpadávať. :) 


Posledný produkt je metalické tetovanie. O tomto tetovaní som písala na blogu už minulý rok a aj tento rok to určite využijem. :) 


Všetky produkty pokope. Za mňa má tento mesačný box veľké plus, najviac som sa potešila paletke očných tieňov, metalickému tetovaniu, cestovnému baleniu na kozmetiku a silikónovej hubke na make-up. 

Čo na to hovoríte Vy? :) 


Nezabúdajte, že na facebooku môžete súťažiť o balíček kozmetiky !! 

2 komentáre:

  1. Pěkné věci, zlatých tetování mám strašně, do zásoby na léto :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great things: D
    Very cool palette of shadows :)

    Follow me? I follow you ?:D
    grlfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť