štvrtok 15. júna 2017

Paletka očných tieňov AURA + Líčenie

Ahojte ♥
V dnešnom článku Vám chcem ukázať paletku značky Aura, ktorá ma skutočne prekvapila a dostala. Ale o tom už nižšie v článku. Okrem recenzie na túto paletku v článku nájdete aj líčenie s ňou, ospravedlňujem sa za "nedokonalosť" tohoto líčenia, ale zatiaľ sa iba učím. :)

 Začnem asi tým, že paletka obsahuje 12 očných tieňov. Nájdete v nej aj matné, ale aj trblietavé odtiene. S paletkou sa dá kľudne vytvoriť bežné denné líčenie, ale aj večerné takže je to celkom praktická paletka. Praktickou ju môžem nazvať aj vďaka jej veľkosti, ktorá je úplne úžasná aj na cestovanie, pretože nie je veľmi veľká takže sa zmestí aj do kabelky. Paletka nesie názov Luxury Dark, čo aj zodpovedá väčšine jej tmavých odtieňov, no nájdu sa aj svetlé. Každý odtieň má dokonca aj svoj vlastný názov.  Čo sa týka ale toho podstatného, tak očné tiene majú celkom dobrú pigmentáciu a dokonca aj výdrž, používam ale väčšinou pod nich ešte bázu takže aj preto vydržia dlhšie. Nedrobia sa, neopadávajú a veľmi dobre sa s nimi narába či už iba s prstom alebo štetcom. Paletka ma vyšlo niečo okolo 13 €.  :)


Z ľava : - Pure, Genuine, Descret, Flow, Close, Devotion.


Z ľava : - Delicate, Sense, Honestly, Feel, Destiny, Beloved.


Na líčenie som použila ako prvé krém značky Nivea, ktorý som použila ako podkladový. Ďalej som naniesla hubkou make-up značky Bell na ktorý chystám recenziu ( takže o tom neskôr). Ďalším mojim krokom bolo obočie na ktoré som použila moju milovanú špirálu, ktorá je na to určená značky Bell. Naniesla som tiene z tejto očnej palety (Destiny, Honesty, Sense). Ďalším krokom bola linka na oči, taktiež značky Bell a špirála na mihalnice z Avonu. Predposledným krokom bol rúž, značky Avon v odtieni Chic. A ako posledné som si celé líčenie zafixovala sprejom z Avonu, ktorý mi pleť krásne zmatnil. :)






A na ukážku ešte 2 líčenie s touto paletkou : 



Ako sa Vám líčenie páči ? :)

2 komentáre: