piatok 9. júna 2017

Novinky od Indulony

Ahojte. :)
Vítajte pri novej recenzii na blogu, dnešný článok bude o novinkách značky Indulona. Ako ste mohli vidieť v minulom článku, kde som písala veľkú recenziu na produkty tejto značky, tak Indulonu skutočne obľubujem a  je to taký všeliek pre pokožku. :)

Ale dnes sa teda venujme novinkám. :)

Ako prvé je tu rakytníkový krém na ruky. ktorý má intenzívne regeneračné účinky.
Prvé, čo som si všimla na tomto kréme je že má o trochu menšie balenie ako zvyšné krémy na ruky a obsahuje iba 50 ml (ostatné obsahujú 85 ml).  Čo sa týka vône tohoto krému, tak mi presne pripomína rakytníkový olej čo je pre mňa tak trochu divná vôňa. Krém má žltkastú farbu a konzistenciou je hustý.  Čo som si všimla je, že sa krém ťažšie vpíja ale za to ruky úžasne vyživí aj pri malom množstve krému. A vďaka nemu sú hydratované a jemné na dotyk. Tento krém má v sebe vysoký obsah už spomínaného raktyníkového oleja, v ktorom sú zachované dôležité vitamíny, karotény a minerálne soli. Aj preto je vhodný najmä pre podráždenú a unavenú pokožku. 


Ďalší krém na ruky je kamilkový, už na začiatku som sa zamilovala do jeho vône. Vôňa je presne ako pri kamilkovom čaji, ktorý poznám už od malička pretože má taktiež veľa skvelých účinkov. Tento krém má upokojujúce účinky a na pokožku pôsobí veľmi dobre. Konzistencia krému je hustá, no ľahko sa roztiera a krému stačí naozaj malé množstvo a skvelo pokryje celé ruky. Ďalšia skvelá vec je, že krém sa vpíja rýchlo. Ruky hydratuje, zjemňuje, regeneruje a zvláčňuje - aj vďaka obsahuje zložky bisabolol, Krém navyše pôsobí protizápalovo a má dezinfekčné účinky. 


Ako ďalší produkt tu máme nechtíkový regeneračný telový krém.  Krém má veľmi príjemnú vôňu, ľahko sa na pokožke roztiera a aj napriek tomu, že je to telový krém sa vpíja celkom rýchlo, tak ako aj telové mlieko. Krém je vhodný aj pre citlivú pleť a pomáha upokojiť namáhanú a podráždenú pokožku. Krém som väčšinou používala, keď som vyšla zo sprchy a moja pleť bola úplne vysušená, no krém ju vyživil, zvláčnil a hlavne bola hydratovaná, čo v tomto ročnom období potrebuje. Vďaka krému sa mi dokonca aj rýchlejšie zahojili malé ranky, ako škrabance a malé porezania. Krém obsahuje 250 ml. 


Posledné dve novinky ma naozaj potešili, pretože sú to 2 cestovné balenia ktoré sú skvelé do každej kabelky, na výlety a na dovolenku. Krém obsahuje 75 ml a tieto cestovné balenie vyšli z dvoch krémov a to z Indulony Originál, ktorý zbožňujem vďaka jej vôni, vstrebávaniu a účinkom a druhý z Indulony nechtíkovej, ktorý je novinkou aj v normálnom 250 ml balení. Tieto telové krémy sú skvelé a sú mojim spoločníkom na cestách. :)


Máte radi krémy od Indulony ? :)

Sisa :) 

2 komentáre:

  1. Indulonu som nejak nikdy nepouzivala, ale moja ucitelka klavira ju mala so sebou stale :), takze sa mi spaja s celkom prijemnymi zazitkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Indulona mi pripomína moje detstvo a babičku :)

    OdpovedaťOdstrániť