streda 7. júna 2017

New in / Avon

Ahojte. ♥
Dnes Vám na blogu ukážem pár vecí, ktoré som si objednala z Avonu. Nie je toho veľa, ale sú to veci ktoré momentálne potrebujem alebo ma zaujali. 

Tak poďme na to. :)


Takže ako prvé začnem dvoma produktmi, ktoré som súrne potrebovala. Ako prvé je krém na opaľovanie s faktorom 15 s ktorým už skúsenosti mám a je mojim favoritom cez slnečné letné dni. Druhý produkt je pre mňa nový a skúsenosť s ním nemám, ale je to krém po opaľovaní, ktorý je taktiež potrebný a takéto krémy používam cez leto najviac. Takže som  zvedavá aký bude. A čo je najlepšie produkty boli za veľmi dobrú cenu a to 2,49 € za kus. :) 


Ďalší produkt, prezradím že ho nájdete v najbližšie chystanej súťaži na FACEBOOKU, takže ho sledujte. Je to podkladový a fixačný sprej. Tento sprej je mojim favoritom, pleť mi úplne zmatní, je jemnejšia, neleskne sa a make-up vydrží omnoho dlhšie. Takže za mňa top. :) 


Ďalší produkt je novinka, ktorá bude v budúcom katalógu a to voňavka z rady Summer white, tieto voňavky milujem a preto som nemohla odolať tejto novinke Paradise. Má nádhernú sviežu vôňu, ktorú som si hneď zamilovala a na leto bude ako stvorená. :)


Ako posledné je tu set telového mlieka, sprchového gélu a telového spreja, ktorý taktiež bude už v budúcom katalógu a ja som mu nemohla odolať už teraz. Vôňa grapefruitu ma úplne dostala, pretože je to úžasná vôňa na leto a určite tieto novinky využijem.  :) 


Avon robím, preto mám možnosť si objednať niektoré produkty skôr.
(Ak by mal niekto záujem a nemal by si odkiaľ Avon objednať, tak Vám ho rada objednám a pošlem.) 



Sisa :) 

5 komentárov:

  1. Toľko super vecí! ♥ Ja už som svoj balíček rozobrala v jednom z minulých článkov, no teším sa už, kedy mi príde ten ďalší :) ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji tělové spreje od Avonu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si akurát plánujem kúpiť telovú sprej do AVonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten fixační sprej mám taky ale moc ho nepoužívám. :D já si objednala tělové mléko a masku na černé tečky. :)

    OdpovedaťOdstrániť