piatok 23. júna 2017

Kozím mlieko pre hydratáciu

Kozím mliekom, nemyslím skutočné kozie mlieko ale to spracované do rôznych kozmetických produktov. Moja prvá skúsenosť bola pred nejakým rokom s krémom na ruky, ktorý ho obsahoval a bola som z neho nadšená aj preto som sa skutočne potešila možnosti vyskúšať ďalšie produkty, ktoré obsahujú toto kozie mlieko a to presnejšie mliečny kúpeľ, balzám na pery a aj už spomínaný krém na ruky, no tento krát značky Vivapharm. A dnes Vám tieto tri produkty trochu priblížim. :)

Tak teda poďme na to. :)


Ako prvé musím povedať, že všetky produkty majú nádhernú jemnú vôňu, ktorá na tele vydrží naozaj dlho. :)


Začnem krémom na ruky. Tento krém má stredne hustú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahko roztiera a skutočne sa rýchlo vpíja. Krém nezanecháva žiaden pocit mastnoty. Vôňa tohoto krému vydrží na rukách skutočne dlho z čoho sa ja osobne vytešujem, pretože tá vôňa je krásna. Krém má čisto prírodnú receptúru a je určené hlavne na suché a popraskané ruky. Krém na ruky nádherne hydratuje, zjemňuje a je skutočne vhodný presne na toto obdobie, kedy moje ruky trpia a sú suché. Dokonca moje nechty sú zdravšie a nelámu sa tak. Čo je ďalším plusom tohoto krému je jeho cena. Stojí iba 2,45 €.

Krém obsahuje 100 ml


Ďalším produktom je balzam na pery. Má praktické balenie, keďže je v tyčinke a vysúva sa z nej, takže sa nezamastíte a ústa si bez problémov natriete. Balzam obsahuje mliečne proteíny, panthenol a vitamín E. Čo sa týka jeho účinnosti, tak pery nádherne hydratuje a dodáva im jemnosť. Používam ho ale väčšinou predtým ako si dávam dlhotrvácne rúže, ktoré viem že moje pery vysušujú a tento balzam im v tom z veľkej časti bráni. Balzam stojí 2,90 €.


Posledný produkt je "mliečna kúpeľ" alebo inak mlieko do kúpeľa. Tento produkt som ale nevyužívala iba ako penu do kúpeľa, no aj ako sprchový gél. Začnem asi časťou, keď som ho používala do kúpeľa. Mlieko je viacmenej hustej konzistencii, no stačí malé množstvo a vo vani vytvorí naozaj krásnu penu. Okrem toho, že rozvonia celú kúpeľňu tak nádherne navonia aj telo. Pri použití tohoto mlieka ako sprchovacieho gélu, pokožku nádherne hydratuje a zvláčni ju. Pokožka je jemná a hebká. Vôňa na tele vydrží skutočne dlho. Toto mlieko obsahuje : minerálne látky, stopové prvky, vitamíny a kyselinu listovú. Mlieko do kúpeľa stojí 4,29 €.

Mlieko do kúpeľa obsahuje 400 ml


Všetky tieto a aj iné produkty nájdete na stránke originshop.sk.

Sisa :)

5 komentárov:

  1. Z této kozí řady mám krém na oči a je moc dobrý :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím povedať, že kozie mlieko v kozmetike som ešte neskúšala, no už som rozmýšľala nad maskou od Ziaji s kozím mliekom :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nepoznám značku, ale verím že su dobé tieto vyrobky. pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, chovám kozy na mléko a z kozího mléka si přímo vyrábím mýdlo a je úplně super, kůži mám teď velice jemnou a to používám měsíc..
    Mléko na pití je také velice dobré a zdravé!

    OdpovedaťOdstrániť