streda 21. júna 2017

Čo proti vypadávaniu vlasov ? / Bilka

Ahojte. ♥

V dnešnom článku Vám chcem ukázať a predstaviť dva produkty značky Bilka, ktoré sú určené hlavne proti vypadávaniu vlasov.  Myslím, že tento problém trápi nejedno dievča a ani mňa to neobišlo. Čo myslíte pomohli mi tieto produkty ? :) 


Prvý produkt je šampón (Against Hairloss). Začnem tým, že má pekný a jednoduchý obal. Čo sa týka vône, tak je to skvelá prírodná vôňa a na vlasoch ju cítiť celkom dlhý čas. Keď prejdeme na používanie šampónu, tak stačí malé množstvo ktoré pokryje celé vlasy a urobí krásnu penu. Na vlasoch následne šampón treba nechať pôsobiť niekoľko minút (bežne ako aj u iných šampónoch), následne vlasy opláchnuť. Vlasy už po prvom týždni mali príjemnejší vzhľad, dostali opäť lesk a začali mi vypadávať o trochu menej. Dnes tento šampón radím ku spotrebovaným produktom. Moje vlasy sú zdravšie, vypadávajú menej aj keď jemne vypadávajú stále a majú lesk. Taktiež som si ich umývala iba každý druhý deň, čo je pre mňa už veľké plus.

Šampón obsahuje:

Kombinovaný extrakt z bylín
Vitamín PP
D-panthenol
Kondicionér


Šampón má 200ml a stojí 4,80€.


Druhý produkt je voda proti vypadávaniu vlasov, ktorá sa odporúča používať spolu so šampónom. Dodáva vlasom silu, lesk a prirodzený vzhľad.  Na vôni tohoto produktu mi ale čosi trošku vadí, no na vlasoch ju necítiť dlho takže sa to dá zniesť. Prvé čo som si všimla, že moje vlasy sa po tejto vode rozčesávali omnoho ľahšie. Toto tonikum sa aplikuje na mokré alebo mierne vysušené vlasy. Nanáša sa krúživými pohybmi do korienkov aspoň 3 až 5 minút. Nezmýva sa, vlasy treba nechať vyschnúť. Vlasy vyživuje až do hĺbky, vďaka tomuto vlasy vypadávajú menej. 

Obsahuje zložky ako:

Prírodný extrakt
Vitamín PP
Mentol

Voda obsahuje 200 ml a stojí 4,50 €.


3 komentáre: