nedeľa 21. mája 2017

Recenzia / YVES ROCHER

Ahojte, vítam Vás pri novom článku, kde Vám predstavím pár vecí značky Yves Rocher. Ak si pamätáte new in z minulého mesiaca, tak ste si mohli všimnúť malý košík produktov tejto značky, ktorý som si kúpila na návšteve v Nemecku za veľmi dobrú cenu. A keďže som ako stále nedočkavá, tak som tieto produkty hneď musela skúšať. 
Tak teda poďme na to. :) 



Prvý produkt, ktorým začnem je šampón pre žiarivé vlasy. 
Čo sa týka jeho obalu, tak je priehľadný a naozaj jednoduchý. Tak isto šampón je takmer priesvitnej tekutiny, ktorá je riedšia presne ako väčšina šampónov. Vôňa šampónu je príjemná, trošku z nej cítiť citrusy. Na vlasoch túto vôňu ale necítiť nejako výnimočne dlho. Pri umývaní vlasov netreba veľa šampónu, keďže aj ten kúsok vlasy naozaj krásne napení. Ľahko sa zmýva. Pri pravidelnom používaní tohoto šampónu sú vlasy omnoho lesklejšie a jemnejšie, veľkú zásluhu na tom asi nesie jeho rastlinné zloženie a výťažky z citrónu. :)

Šampón obsahuje 300 ml.


Produkt, ktorý ma zaujal najviac je sprchovací gél s vôňou grapefruitu a tymianu
Keď som videla v balíčku tento produkt, tak som sa trochu bála aká bude tá vôňa, no keď som prvýkrát ovoňala tento sprchový, tak som bola unesená. Krásna vôňa grapefruitu, úplne prerážala. Keďže ide leto a vonku je už krásne teplo (konečne), tak treba niečo osviežujúce a tento sprchovací gél ním presne je. Okrem toho, že gél rozvonia úplne celú kúpeľňu, tak rozvonia aj celé telo a túto vôňu cítiť celkom dlho z čoho sa teším. Pokožku mám po ňom úplne jemnú. 

Sprchovací gél obsahuje 400 ml.
 

Krém na ruky a nechty, ktorý obsahuje Bio Arniku. 
Začnem asi pozitívami tohoto krému a najväčším plus tohoto krému je že stačí malé množstvo a ruky krásne hydratuje. Moje nechty sú taktiež zdravšie a krajšie. Čo sa týka účinkov, tak tie tento krém spĺňa, ruky sú po ňom hebkejšie a nie je ich potrebné natierať tak často. No čo ma sklamalo na tomto kréme je asi jeho vôňa, tak trochu mi tie rastliny či kvety ktoré sú v tom cítiť až príliš vadia, no viem sa cez to preniesť. :)



Opravné telové mlieko, ktoré je určené pre veľmi suchú pokožku.
 Telové mlieko má krásnu vôňu. Aj napriek mojej lenivosti na telové mlieka som sa prekonávala a snažila som sa toto mlieko používať každý deň, vždy večer. Aj preto poviem, že toto telové mlieko na tele bolo vždy cítiť aj ráno. Telové mlieko obsahuje bambucké maslo, aj preto sa nečudujem že je naozaj účinné a pokožku krásne vyživí, dodá jej pružnosť, hebkosť a hlavne po ňom nie je podráždená. Konzistenciou je skutočne hustý, ale ľahko sa roztiera a taktiež sa veľmi dobre vpíja do pokožky. Myslím, že tento produkt sa im skutočne vydaril. :)


Posledným produktom, taktiež mojim obľúbencom je expresný dvojfázový odličovač s nevädzou. Kto sleduje tento blog od začiatku alebo sa dostal ku mojim článkom ešte na začiatku blogu (za ktoré sa asi aj hanbím.), tak si môže pamätať že na tento odličovač som už recenziu písala aj napriek tomu, že od tej doby (cca 2 roky) zmenil obal. Takže recenziu na tento produkt iba zhrniem. Odličovač má jemnú, takmer nevýraznú vôňu, pleť po ňom ostáva jemná a čo je hlavné bez problémov odlíči make-up, špirálu a dokonca aj linku na oči s ktorou mám stále nejaký problém. Ďalšia skvelá vec je, že tento odličovač nedráždi oči. :)


Máte skúsenosť s niektorým s týchto produktov ? :) 

Sisa :) 

7 komentárov:

  1. Ja mám YR veľmi rada. Avšak uprednostňujem telovú a pleťovú kozmetiku, šampón mám akurát od nich a ten mi nejako nesadol.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. YR moc vyzkoušenou nemám, ale určitě bych chtěla zkusit ten jejich odličovák s chrpou, je pověstný a moc chválený .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zkoušela jsem od YR dva produkty a oba to byly propadáky. :) Takže více produktům už nejspíše šanci nedám.

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. YR sprcáče mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Šampón na vlasy mám a mne vlasy strašne mastí, už na druhý deň sú mastné a bez života. :(

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krom sprchového gelu jsem už měla všechno, jen ten odličovač mi moc neseděl a šampon hodně vlasy vysušoval. Ale obecně sprchové gely od Yves Rocher mám ráda pro jejich úžasné vůně, hlavně ten kávový vždycky provoní celou koupelnu :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja treba YR mam velmi rada.. vetsinou ma skvele vyrobky... Hlavne teda sprchace..Ty umi dokonale...

    Ale co mi nesedlo, tak jejich micelarni voda..v te ruzove lahvicce.. Lepiva a celkove jsem z ni nemela dobry pocit.. Navic pro me naprosto neprakticka.. Pumpicka je uplne na nic.. vetsinou jsem si postrikala vse naokolo, jen ne tamponek a na to ja jsem nemela nervy..Tak pakovala z domu..
    A pak jeste sampony, mam rada vonave vlasky, a jejich sampony mi nevoni..Sice mozna svoji funkci plni, ale totalne bez vune..

    OdpovedaťOdstrániť