štvrtok 13. apríla 2017

U-BOX / Apríl

Dobré ránko. ♥
V dnešnom článku Vám ukážem môj obľúbený U - Box, ktorý je už u mňa na blogu pravidlom a myslím si hlavne, že tento box sa z mesiaca na mesiac zlepšuje a práve preto si ho zakaždým rada objednám. Dnes Vám ukážem, čo sa ukrývalo v aprílovom U - Boxe spolu s malou recenziou na produkty. A hlavne sami posúdite či sa tento box oplatí objednať. :) 


Na prvej fotke môžete vidieť náhľad hneď po otvorení boxu, čo ma skutočne dostalo. Bola som prekvapená z balenia, myslela som si že je to zabalené iba v nejakej látke, no keď som to chcela odbaliť zistila som, že je to všetko balené vo vnútri vrecúška. Ale o tom nižšie. 
Samozrejme v boxíku nesmie chýbať podrobný opis, čo obsahuje. :) 


Produkt, ktorý som mohla vidieť ako prvý po otvorení krabice bola fľaštička želaní. Samozrejme každý z nás si niekedy želal napísať odkaz a poslať ho fľaši alebo iba tak toto želanie zakopať niekde na dvore. Fľaštička obsahuje 2 papieriky na ktoré sa dajú napísať želania, takže sa môžete rozdeliť aj s niekym blízkym. Ja osobne si ale túto fľaštičku dám asi iba ako ozdobu, pretože sa mi veľmi páči. Ale ktovie možno ju raz využijem. :) 



Prvá vec, ktorú som zo spomínaného vrecúška vytiahla bol antiperspirant značky Camay. Prvé, čo sľubuje je 48 hodinová výdrž. Toto ale neviem či vydrží až 2 dni, nikdy som totižto neskúšala takú dlhú dobu, no môžem ale poznamenať to že keď som si tento sprej dala ráno, tak večer som ho ešte cítila. Čo sa týka vône je veľmi príjemná, taká sladká. Cítiť z nej trošku ruže, no je to skôr taká zmes. Sprej je ale naozaj skvelý. :) 


Ďalší produkt je sprchový gél, taktiež značky Camay. Sprchový sa mi už na prvý pohľad veľmi páčil a ešte viacej potom ako som ho ovoňala. Je to krásna hroznová vôňa. Milujem hrozno, mňam ! 
Čo sa týka sprchového samého a jeho použitia, tak sa krásne napení a ľahko sa zmýva. Vôňa na tele vydrží takmer celý deň. :) 


Ďalší produkt je zubná pasta Odol - med 3. Túto pastu vidím po prvý krát alebo som si ju doteraz veľmi nevšímala. No hneď ako som ju našla v  boxe som ju začala skúšať, používala som ju 3 krát denne.  Má skvelú mentolovú chuť. Čo sa týka toho bieliaceho účinku, tak to zatiaľ zhodnotiť neviem, keďže po týždni a pol by bolo skoro hovoriť o účinkoch tejto pasty. :)


Ďalší produkt je matný lak na nechty ružovej farby. Tento lak na nechty som neskúšala, keďže laky veľmi nepoužívam a aj preto som sa rozhodla ho odložiť do novej giveaway, ktorú chystám. :) 


Voňavé vrecúško, som zatiaľ ešte vôbec nepoužila takže taktiež ho nemôžem nejako veľmi ohodnotiť. No môžem povedať, že má veľmi príjemnú vôňu. Takže aj preto ho hodím zrejme ku veciam do skrini, no možno ho dám do botníka ku topánkam. :) 


Takže už spomínané vrecúško v ktorom boli produkty zabalené. Veľmi mi to pripomenulo vrecúška, ktoré som niekedy nosila na telesnú na cvičky. :) 


Predposledná vec sú gumičky do vlasov. Týmto gumičkám som sa veľmi potešila, aj keď ich mám plno no stále sa zídu aj nové. :) 


Posledný produkt je očný tieň. Tento tieň mi žiaľ prišiel rozbitý, no ako správna "blogerka" som neodolala a vyskúšala ho. Tieň má skvelú pigmentáciu, no vydrží na očiach krátko. Samozrejme s bázou pod očné tiene vydrží omnoho dlhšie. :)


A tu sú všetky produkty pokope. Čo vravíte na aprílový U - box


Nájdete ma aj na FACEBOOKU či INSTAGRAME.

Sisa :)

3 komentáre:

  1. O tej značke Camay zoom ešte nepočula. Ale super veci ti prišli teda až na ten rozbitý tieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Camay nepoznám vôbec, no produkty by ma určite potešili :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Camay si pamatuji z dětství, hodně to frčelo v reklamách :-)

    OdpovedaťOdstrániť