štvrtok 20. apríla 2017

Priody / kokosový telový peeling + víťaz GA

Ahojte. Teší ma, že včerajší článok mal úspech a že veľa z Vás ma chápe a pozná to. :)
Dnes sa už ale budem venovať tomu, čo je na tomto blogu najčastejšie a to sú recenzie. 
Pred nejakým časom mi prišiel balík zo stránky priody.sk a dnes by som Vám chcela napísať o telovom peelingu tejto značky. :)
Tak poďme na to. :) 

Na mojom blogu ste už mohli čítať o tejto značke, presnejšie o peelingovom zábale na nohy ktorý bol úplným prekvapením. Len zdôrazním, že značka  Priody je čisto prírodná a produkty obsahujú iba tie najlepšie suroviny. :)

Hlavné účinky peelingu:

- má protizápalové účinky, priaznivo pôsobí pri zmierňovaní zápalových procesov a začervenaní pleti
- účinne odstraňuje odumreté kožné bunky
- vďaka skvelej vôni pôsobí relaxačne
- zjemňuje pokožku, hydratuje ju a podporuje produkciu kolagénu a elastínu
- neupcháva póry


Oficiálny popis:

Priody kokosový peeling odbúrava odumreté kožné bunky, čistí, detoxikuje, prekrvuje a zanechá detsky jemnú pokožku hneď po prvom použití. Kokosový peeling sa postará o dokonalé hĺbkové prečistenie pórov a naštartuje metabolizmus pleti. Zložky obsiahnuté v peelingu patria medzi najlepšie a najsilnejšie antioxidanty a využívajú sa v starostlivosti o pleť už tisícročia. Pri pravidelnom používaní peelingu je výsledkom jemná, čistá a vyživená pokožka.

Môj názor / skúsenosť:

Ako prvé začnem tým, že sa mi neskutočne páči balenie tohoto kokosového peelingu, vďaka jeho uzáveru tam nenatečie voda ani sa s ním nič nestane. Čo sa týka hustoty, tak vyliatia sa báť nemusím pretože by som povedala, že je dosť hustý. Bála som sa, že kvôli jeho hustote bude problém ho roztrieť, teda skôr vmasírovať. No moje obavy boli zbytočné peeling sa dal krásne masírovať na tele a môžem povedať, že je to skvelý relax pokiaľ na ten peeling nepritlačíte viacej (vtedy to bolí ), keďže peeling obsahuje kúsky kokosu a rôznych prírodných surovín. Peeling po nanesení je potrebné nechať tri minúty pôsobiť.Ďalším plusom tohoto peelingu je, že sa ľahko zmýva. Telo po umytí tohoto peelingu je trochu mastnejšie, presne ako keby ste ho tesne predtým natreli krémom. Takže tu sa dostávam k ďalšej výhode peelingu, že po ňom nie je nutné použiť žiaden krém, telo krásne vyživí a pokožka je jemná na dotyk. Pokožku krásne vyčistí, takže ak máte nejaké problémy s pokožkou, tak si myslím že tento peeling je skvelou voľbou. Čo sa týka vône tohoto peelingu, tak z neho cítiť krásnu prírodnú kokosovú vôňu, táto vôňa na tele vydrží celkom dlhý čas. :)



Tento peeling obsahuje 250 ml a stojí 13,99 €, čo na prírodný produkt nie je veľa. :) 

Zloženie: mletý sušený kokos, ružová himalájska soľ, Demerara cukor, extra panenský kokosový olej, argánový olej, zelený čaj, vitamín E, morský kolagén, citrónová kôra, Priody prírodná zložka.

Máte skúsenosti s touto značkou ? :)

Sisa :)

Ospravedlňujem sa, že tak neskoro no dnes som vylosovala víťaza GIVEAWAY. 
Víťazovi gratulujem a dnes obdrží odo mňa e-mail.



10 komentárov:

  1. Pekná recenzia Sisa :) Taktiež by som chcela vyskúšať od Priody peeling, no chcela by som kávový na tvár :) A mooc sa teším výhre!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značce už jsem četla, ale zkušenosti s ní nemám :/ Moc hezká recenze a Klaudy gratuluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto značku neznám, ale nevypadá vůbec špatně. Jelikož kokos zbožňuji, myslím, že s tímto produktem bych se velice rychle zkamarádila :-D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s takýmto výrobkom skúsenosť nemám, ale vyzerá super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musí byť skvelý, milujem všetko kokosové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten ale vypadá úžasně. Já mám momentálně s vůni mojita a jedná se o peeling s mořskou solí a oleje.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Peeling vypadá skvěle! určitě si jej možná udělám i sama doma :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť