sobota 15. apríla 2017

Pilaten / Maska proti čiernym bodkám

Ahojte. :) 
Ako už môžete vedieť z minulých článkov, tak mám problém s čiernymi bodkami. Je to strašné a preto hľadám všetky spôsoby ako sa ich zbaviť. Dnes Vám ukážem už známu masku na čierne bodky od Pilaten. O tejto maske som sa načítala taktiež veľmi veľa zlého, no aj dobrého bolo to tak pol na pol. No stále vravím, že každému z nás sadne iná vec, čo jednému nefunguje druhému už fungovať môže a aj preto som sa rozhodla, že túto masku vyskúšam na sebe. :)
Tak poďme na to aké mám s ňou skúsenosti. :)


Ako prvé začnem asi spôsobom použitia tejto masky:
Masku naniesť na tvár, môžete buď na celú alebo kľudne iba na miesta, kde Vás trápia čierne bodky či akné.  Nechať pôsobiť masku 15 -20. Pri nanášaní sa hlavne vyhnúť obočiu !!
Po zaschnutí by mal byť povrch masky suchý a hladký. Potom masku zlúpnuť. :)



Tu  sa už dostávam ku mojim skúsenostiam s touto maskou.

Začnem asi tým, že maska sa nanáša jednoducho aj keď je pravda, že väčšinou je všade aj kde nechcete. Aj preto ju odporúčam používať v kúpelňi nad umývadlom. Ľahko sa prilepí všade, no aj sa ľahko dáva dole, takže nie je problém keď náhodou spadne.  
Maska veľmi rýchlo zaschýna. Na pleti úplne stuhne, takže tých 15 - 20 minút ani nerozprávate. :D 
No na pleti nepáli, takže aj preto má veľmi veľké plus. 
Čo sa týka už toho konečného zlupovania masky, tak môžem povedať že to bolo pre mňa to najhoršie. Tu sa dostávam k bodu prečo pri nanášaní je sa potrebné vyhnúť obočiu, ide totižto o to že tá maska je prilepená tak silno, že to obočie by Vám kľudne vytrhla. Toto zlupovanie by som teda nazvala menšou depiláciou tváre. ( :D ) 

No ale aj napriek tomu, že som sa natrápila a dobre som neplakala pri dávaní dole tejto masky, tak moja pleť nebola podráždená, ale práve naopak bola úplne jemná a aj na pohľad zdravšia. Pri prezretí tejto zlúpnutej masky som ani neverila koľko nečistôt na pleti stále mám. 
Maska sa odporúča používať aspoň 2 krát týždenne. :)

Čo Vy, aké sú Vaše skúsenosti s touto maskou ? :) 

Sisa. :)

8 komentárov:

  1. Ja netrpím čiernymi bodkami, no sem tam sa mi nejaké spravia :/ No, asi by ma odradilo to bolestivé dávanie dole :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem tyto magické masky zkoušela, jen to docela bolí při strhávání :-) a přítel je na nich závislý, pořád se mě ptá, kdy je zase koupím :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S týmito maskami nemám skúsenosť, ale na druhej strane ma čierne bodky ani netrápia (zatiaľ). :D Ale super článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky jsem zkoušel a nějak mi nepomohly.. ale to asi záleží na typu pleti :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dlouho jsem na tuhle masku narážela všude na internetu, ale nějak jsem tomu nevěřila. Měla jsem kdysi takové ty lepící pásky na nos, které sice kůži vyhladily a binec byl na nich nalepený taky, ale černé tečky stejně vždycky zůstaly na svém původním místě.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. značku nepoznám, ale nešla by som do toho :D kvoli tomu bolestivému zlupovaniu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super clanok :) vsetky clanky su uzasne :) a chcem sa spytat, kde si kupila tieto masky?

    OdpovedaťOdstrániť