pondelok 24. apríla 2017

L´oreál Paris / Colorista

Ahojte. :)
Po pracovnom víkende som tu znova spolu aj s novým článkom. Dnes by som Vám chcela ukázať a hlavne napísať aké mám skúsenosti s novými farbami od L'oréal Paris s názvom Colorista. :)

Tieto farby mi padli do oka hneď ako som ich prvýkrát videla na instagrame či blogoch. Aj preto hneď ako sa začali predávať v DM drogériách, tak som si 2 takéto farby kúpila, no iba tie zmývateľné. Cenovo si myslím, že sú dostupné. Jedna farba stojí 6 €. 

Jedno, čo majú spoločné tieto farby je ich použitie. Nanášanie je podobné ako u väčšiny takýchto farieb, nazvala by som to aj tužidiel či šampónov (keďže sú zmývateľné). Farbu je potrebné naniesť na suché vlasy. Samozrejme najlepšie je keď si krk, uši a miesta kde by sa farba mohla dostať natriete krémom a cez plecia si radšej prehodíte nejaký starý uterák, ktorý sa môže kľudne zafarbiť. 
Následne po nafarbení je potrebné farbu nechať pôsobiť 15 - 20 minút. Ďalej farbu zmyť pod vodou, kým nepôjde z vlasov čistá voda. :) 


Prvá farba, ktorú som použila bola ružová a to presne odtieň Dirty pink. 
Túto farbu som nanášala na vlasy dvakrát, keďže prvýkrát som jej naniesla asi veľmi málo, pretože ju vôbec nebolo vidno. No druhýkrát sa mi to podarilo a farba bola viditeľnejšia, síce jemná ale na moje svetlé vlasy to bolo tak akurát.  Farba by mala na vlasoch vydržať 2 či 3 umytia, no pri návode na použitie je poznámka, že záleží od odtieňu vlasov. Mne táto farba vydržala 4 umytia, čo vďaka mojim  rýchlo sa mastiacim vlasom sú iba 4 dni. Farbu na vlasoch som nestihla vyfotiť, tak poriadne keďže tri z týchto 4 dní som strávila celé v práci. Preto jediná fotka, kde vidno tieto ružové vlasy je fotka pred prácou. No túto farbu určite ešte použijem. :))


Druhá farba je obyčajná červená. Táto farba ale naopak od tej prvej je veľmi silná a výrazná, takže nie je potrebné to s ňou preháňať. Výdrž tejto farby je 10 až 15 umytí. Dnes je to 10 deň, čo ju mám na vlasoch. Môžem ale povedať, že nevidno žiadnu zmenu, teda sa nevymýva je stále rovnako silná. Čo znamená, že mne už teraz vydržala 10 umytí. Farba sa mi páči, no zrejme nie je vhodná na leto, keďže pri umývaní vlasov mi ide stále červená (skôr ružová) voda. Možno som ju iba zle vymyla prvýkrát. Ale môžem aj tak povedať, že výsledok je skvelý. :)


Tieto farby môžem iba odporučiť, takže ak váhate tak sa nebojte. :) 
Máte aj vy skúsenosti s týmito farbami ? :) 

Sisa :) 

8 komentárov:

  1. Barvy se mi moc líbí všechny, krásně ti osvěžilo vzhled vlasů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči ta ružová, no sama by som asi do toho nešla, keďže takéto farebné vlasy by sa mi nehodili, no na tvojich vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta červená ti hrozně moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super článek, moc se mi líbí! Jelikož se na tyto smývatelné barvičky už hodně dlouho koukám, myslím, že si růžovou také pořídím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na ružovú sa chystám tiež, ale asi až v lete, vyzerá to super :D

    OdpovedaťOdstrániť