utorok 4. apríla 2017

Garnier / textilné masky

Ahojte, vítam Vás u nového článku, kde Vám napíšem niečo o textilných maskách značky Garnier. O týchto maskách som čítala veľmi veľa dobrého či dokonca aj zlého. Preto som sa rozhodla vyskúšať všetky tri druhy týchto masiek. 
Takže poďme na to. :) 

Takže zrejme začnem tým, čo majú tieto masky spoločné. Ako prvé čo je rovnaké je použitie týchto masiek a to týmto spôsobom: 
1. Masku vybrať z obalu a rozložiť ju. Aplikovať na vyčistenú pleť z bielej strany masky, ochranný film (modrý) musí byť z vrchnej strany.
2. Dať dole ochranný film.
3. Nechať na pleti 15 minút.
4. Dať si dole masku a zbytky umyť alebo zotrieť.

Ďalšia vec, ktorú majú tieto masky spoločnú je cena, ktorá sa pohybuje do 2 €.

Všetky tri masky majú skvelú vôňu. Na pleti chladia, čo je skvelé aj keď niekomu to môže byť nepríjemné. :) 

Všetky tieto masky majú gélovú konzistenciu

Ale teraz už prejdime k samotným maskám. :) 
Ako prvé začnem superhydratačnou vyplňujúcou  maskou Moisture + Aqua Bomb, ktorá obsahuje výťažky z granátového jablka, kyselinu hyalurónovú a glycerín. Maska by mala intenzívne hydratovať až do hĺbky,  pleť by mala byť revitalizovaná. 

No moje skúsenosti s tou maskou vôbec nie sú také pozitívne ako by som chcela. Keď som si túto masku nasadila na tvár, tak ma po nejakých 3 minútach začala štípať pleť, ale povedala som si, že to vydržím tých 15 minút. Mám skúsenosť, že maska páli ale potom je výsledok skvelý, no s touto to vôbec nebolo tak. Keď som po 15 minútach dala masku dole a zmyla zbytok masky moja pleť bola červená a podráždená a celá ma pálila ešte ďalšiu pol hodinu. Takže za mňa táto maska určite nie.


Druhá maska je superhydratačná čistiaca pleťová maska Moisture + Freshness. Táto maska obsahuje výťažky zo zeleného čaju, kyselinu hyalurónovú a glycerín. Maska je určená pre normálnu až zmiešanú pleť.  

Táto maska je o čo si lepšia ako tá prvá, povedala by som že jediné, čo mi prekážalo na tejto maske je že obsahuje najviac gélu, takže ak som ju vybrala z obalu, tak som pokvapkala všetko, čo sa dalo ( neznášam, keď tak masky tečú). No po nasadení na tvár ma na pleti vôbec neštípala, takže som bola spokojná. Po zotretí zbytkov z masky moja pleť bola úplne jemná a hydratovaná. Pleť ostala hydratovaná cca 4 až 5 dní. :)


Posledná tretia maska je superhydratačná upokojujúca maska Moisture + Comfort.  Táto maska je pre suchú až citlivú pleť. Maska obsahuje extrakt z harmančeka a tak isto ako aj ostatné masku obsahuje kyselinu hyalurónovú a glycerín. 

Táto posledná maska je pre mňa najlepšou.  Maska na pleti vôbec neštípala, po zotretí zbytkov masky moja pleť bola jemná, upokojená a aj hydratovaná. Táto hydratácia mi vydržala asi tak 6 dní. Takže za mňa táto maska jednoznačne áno! :) 

Máte skúsenosti s týmito maskami ? :) 
Masky nájdete na notino.sk .


Budem veľmi rada ak ma začnete sledovať aj na FACEBOOKU či INSTAGRAME. :) 


Sisa :) 


7 komentárov:

  1. Já měla tu modrou a byla super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bohužel musím říct že mi nesedli, stejně jako masky ze Sephory, jediná kterou si budu kupovat i nadále je Collagen Crystal Mask

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja už dlhšie uvažujem, že ich vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už dlouhou dobou nad nimi přemýšlím a chystám se vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som mala asi ružovu sa mi zdá raz, ale mne to chladenie vadilo, lebo mi bola z toho zima. :-D ale v lete to môže byť super. :D inak sa mi celkom páčila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tieto masky mam uz dlho chut vyskusat :), tak ked k tomu dojde dufam, ze nedopadnem ako ty s prvou :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť