streda 19. apríla 2017

haters gonna hate...

Ahojte. Prajem Vám krásny deň aj napriek tomuto bláznivému počasiu. :)
Dnešný článok bude iný ako sú zvyčajne články na mojom blogu, no myslím že veľa z Vás ma pochopí a dá mi za pravdu alebo si tým sami prešli alebo prechádzajú. :) 



Keď som začínala písať blog, mojim cieľom bolo aby to nikto z môjho okolia nevedel. Prečo ? 
Zrejme preto, že som sa hanbila a bála toho čo kto povie a čo sa znovu bude šíriť o mojom mene. Žijem v malom mestečku, kde vie každý o Vás aj to čo sama o sebe neviete. Ale myslím, že je to takmer všade tak. No pred nejakým časom, je to už dlhší čas som začala dávať odkazy na môj blog na instagram a začala som o tom vravieť, dokonca som založila aj facebooku stránku. A tak nejako sa to šíri a zrejme to už vie takmer každý. Nebolo to tak zlé, keď sa o tom ľudia v mojom okolí (hlavne tí bližší) dozvedeli, dostala som podporu a dokonca viem, že blog pravidelne čítajú. Týmto im patrí veľké ĎAKUJEM. 

No ale hlavne, čo som chcela napísať dnes je že sa mi, ale aj od určitej doby na blogu objavujú "nenávistné" komentáre. Niekto kto sa bojí vystupovať pod svojim menom a musí písať komentáre pod anonymným menom, tak jeho názor pre mňa skutočne neznamená nič. Veď povedzme si pravdu, keď niekto Vám píše o tom ako tu nemáte dávať svoje fotky, pretože vyzeráte zle a len odrádzam tých pár čitateľov, čo mám. Po prvé začnem tým, že pre mňa 267 čitateľov je už skutočne dosť (ĎAKUJEM VÁM), keďže blog je mojou záľubou,  mojim hobby a nie mojou prácou. Ako som prednedávnom písala som čašníčka, viem si na seba zarobiť prácou a nie týmto blogom. Nepoviem, že sa spolupráci nepoteším a veľmi rada vyskúšam niektoré produkty, ktoré by som inak možnosť vyskúšať nemala. No nie všetko, čo je na tomto blogu je spolupráca. Veľmi veľa vecí si kupujem sama ! Po druhé ako niekto môže hodnotiť môj vzhľad pokiaľ on sám sa hanbí dokonca aj za svoje meno či názor, keďže ho nevie vyjadriť, nie pokiaľ píšeš pod anonymným menom, tak to neberiem ako názor, ale ako závisť.  
Ďalej ako niekto môže mi napísať, že neviem písať. Áno nevravím, že stále sa vyjadrujem spisovne alebo že sa nenájde niekde chyba, či niečo nezopakujem viacej, ale aspoň robím čo ma baví a vyjadrujem iba to, čo si o niečom myslím. Ďalšia vec, nechápem prečo niekto otvorí Váš blog a číta ho (možno) alebo vôbec komentuje, keď sa mu tak nepáči.  

Týmto len chcem povedať, že už sa nehanbím za to čo ma baví a pokiaľ sa ti naozaj tento blog tak nepáči, tak ho neotváraj a nečítaj. Pokiaľ chceš vyjadriť názor beriem ho, no nie pokiaľ ho vyjadríš anonymne.

Tým, čo si článok prečítali celý ďakujem a zajtra sa už môžete tešiť na recenziu, dnes som sa potrebovala iba vypísať. :) 

Sisa. :) 

11 komentárov:

  1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💝

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Správne napísané. Presne, nenávistné komentáre su bohužial väčšinou závisť. Nech si každý tvrdi čo chce, ale je to tak. Pretože ak sa mi aj niečo nepáči, tak to viem napisat a povedat dotyčnému človeku slušne a nebudem mat problem vystupovat pod vlastným menom, či nickom, ktorý použivam.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som bohužiaľ riešila presne toto isté, ale základ je neriešiť a ísť si svoje. Keď ťa to baví, nerieš, čo si myslia ostatní. :) Si krásna baba a super píšeš, takže robíš dobre, že tieto komenty neriešiš. Len pokračuj v tom, čo robíš! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky jsem ze začátku nechtěl říct nikomu o svém blogu. Nakonec jsem to řekl pár známým a vpohodě. Sdílet to na instagramu nebo facebooku jsem se teda ještě neodvážil, ale nevadí :D A z hloupých a anonymních komentářů si nic nedělej :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nikomu o mém blogu taky neřekla zatím, uvidíme co dál :D Nenávistné komentáře prostě neřešit, lidé jsou a vždycky budou hrozní :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa blogom nevystatujem, mám ho pre seba a pre pár priateľov a som rada aj za ľudí, ktorí tam chodia, lebo sa im páčia články a musím si zaklopať, ale nikdy som nemala žiaden konflikt na ňom či zlý komentár a hlavne nie anonymský. No, vieš čo sa hovorí, haterstvo je symbol úspechu a napr. takéto komentáre píšu ľudia, ktorí ti závidia, ale viem, že kje ťažké hľadať týchto komentoch to dobré...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prehovorila si mi úplne z duše! Ale teda s tým rozdielom že ja som sa ešte nedostala k fáze kedy o blogu niekto vie. Tiež sa bojím reakcii. Obdivujem ta, rovnako ako všetkých ostatných ktorí sa cez toto dokážu povzniesť a brat veci s nadhľadom!

    Taly Rare

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Souhlasím s tebou. Taky se stále bojím, kdo si to přečte. Dřív jsem točila videa na ytb, s tím jsem přestala, protože to začali sledovat lidi ze třídy a to jsem nechtěla. Pak mi můj bývalý nejlepší kamarád řekl, že jsou ty videa hrozná atd.. takže jsem s tím přestala. Chvíli jsem přestala i s blogem, ale ten jsem znovu rozjela a strašně moc mě to baví a doufám, že to bude i takhle na dále. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Siso, nic si z toho nedělej, píší to jen lidé co sami nic nedokážou a raději se skryjí v anonymitě...psát blog je úžasné a jsem moc ráda, že Tě to baví! Fandím Ti.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tiez som mala zo zaciatku problem povedat o svojom blogu, ale vo svojom okoli som ho takmer uz kazdemu odhalila a som rada, ze je to takto :). Len vo svojom zamestnani sa z nim zatial velmi nechvalim, mozno pride doba, kedy ho odhalim aj tam...ale zatial su to pre mna dva odlisne svety. Akoze ked sa o tom niekto dozvie fajn, ale ze by som to niekomu vravela to nie (mozno aj preto ze ucim :D) A zo zlych komentarov si nic nerob :)

    OdpovedaťOdstrániť