piatok 7. apríla 2017

Avon / Luxe

Ahojte, vítam Vás u nového článku. Značku Avon tuším pozná každá z nás túto značku naozaj obľubujem a zakaždým si objednám veľa vecí ( utešujem sa tým, že aspoň mám o čom písať). Dnes, ale nebude recenzia pozitívna ako zvyčajne, čo ma mrzí. Pretože budem písať o produktoch Luxe od ktorých som čakala omnoho viac aj napriek tomu, že sú cenovo vyššie ako ostatné produkty v Avone. 
No ale nebudem predbiehať poďme na to. :) 



Ako prvým začnem penovým make-up, na ktorý som sa tešila asi najviac. Pretože s penovými make-upmi som už nejaké skúsenosti mala a zatiaľ ma nesklamali. 
Make-up sa veľmi dobre roztiera. Čo sa týka prekrývania nedokonalostí, tak aj to hodnotím celkom dobre, teda pokiaľ sú tie nedokonalosti menšie. Pri väčších nedokonalostiach by som tento make-up neodporúčala. No čo mi na make-upe najviac vadí je to, že veľmi vysušuje pleť.
Pre mňa je tento make-up úplným sklamaním. Máte s ním niekto iné skúsenosti ? 

Cena okolo 10 €.


Ako druhá je špirála, ktorá ale nie je až taká zlá. Táto špirála je klasicky čiernej farby a s jej "štetinkou" sa narába dobre. Riasy nezlepuje, čo je pre mňa už obrovským plusom a tak trochu ich aj predĺži, no až pri viacero vrstvách tejto špirály. Špirála neopadáva. No špirála by mala byť zhusťujúca, ale nemám pocit že by mi riasy zhustila. 
Takže špirála je celkom dobrá, no v Avone majú omnoho lepšie špirály, ktoré sú aj lacnejšie.

Cena okolo 6 €.

Posledný produkt o ktorom Vám napíšem je rúž na pery, ktorý mám v odtieni Lustering Nude. Je to presne odtieň rúžu na ktorý mám málokedy náladu, no sú dni kedy si to taký jemný nevýrazný odtieň vyžaduje aj preto som si ho kúpila v tejto farbe. Na perách pôsobí veľmi príjemne a čo je obrovským plusom je, že pery nevysušuje. No ale keď už prejdeme na výdrž tohoto rúžu, tak vydrží približne 4 - 5 hodín, záleží od tohoto či jete a pijete. :) 

Cena okolo 6 €.


Nezabúdajte, že na Facebookovej stránke - 0simplicitylife - blog prebieha súťaž ! 
A tak isto aj na blogu, ktorú nájdete v pravom hornom rohu. :)

Sisa 


5 komentárov:

  1. Ja moc dobrú skúsenosť všeobecne s make upom od Avonu nemám :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem od této značky zatím nic nezkoušela. :) avšak mě lákala vždycky ta řasenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je třeba si udělat radost :-) Kosmetiku Avon moc nepoužívám, ale také není nejhorší :-) Ta řasenka vypadá dobře ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné obaly.. Avon to umí, a jejich rtěnky jsou pecka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten penový make up vyzerá dobre, škoda že sklamal :/

    OdpovedaťOdstrániť