piatok 31. marca 2017

Wishlist / notino.sk

Ahojte. :) 
Minule, keď som si prezerala staršie články ma napadlo, že na blogu už veľmi dlho nebol žiaden wishlist a rada by som to napravila, pretože stále je niečo, čo si ešte želám a rada by som vyskúšala. ( aj keď mám toho už naozaj dosť :D ). 

Včera pri listovaní stránky notino.sk som si urobila menší wishlist, ktorý by som rada, čo v najbližšej dobe splnila a tieto produkty si zaobstarala. A aké sú to výrobky ? :)

Ako prvé začnem značkou Weleda, ktorú mám už v hľadáčiku veľmi dlhú dobu, keďže všade o nej čítam iba samé chváli a rada by som vyskúšala niektorý z produktov tejto značke. Táto značka neobsahuje žiadne umelé konzervačné látky a sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Je veľmi veľa produktov tejto značky, no ja som si do wishlistu vybrala 2, ktoré ma zaujali najviac a to: Balzám na nohy a krém na ruky s granátovým jablkom. :) 
Ďalšie produkty sú značky Holika Holika, ktorá je kórejskou značkou. Jej produkty sú zaujímavé, pretože väčšina sú ošetrujúce a zamerané aj na póry, ktoré mňa tak trápia. Vybrala som si hlavne štyri produkty, ktoré ma zaujali. Prvý produkt je cukrový peeling proti čiernym bodkám. Druhým produktom sú čistiace náplasti proti čiernym bodkám a do tretice je maska na pleť pre zmenšenie pórov. Posledný štvrtý produkt je revitalizačná a rozjasňujúca pleťová maska. :) 

Masky, ktoré teraz letia a všade sa o nich píše zaujali skutočne aj mňa, sú značky L'oréal. Tieto  masky ma skutočne zaujali jednak ich vzhľadom a jednak som zvedavá či sú skutočne tak dobré ako sa o nich píše.No cenovo mi prídu drahšie. Mám pocit ale pocit, že som sa až príliš upla na masky na tvár. :D Máte to podobne ? :) 

Posledné produkty sú rúže, ktoré by mi už nebolo treba, ale stále ma niečo zaujme. Napríklad rúže značky Nyx, ktorá poslednú dobu letí či dlhotrvácny rúž od Dermacolu, ktorý už vlastním, no potrebujem viacej odtieňov ( :D)  alebo posledný tento zaujímavý rúž, ktorý je vzhľadom úplne úžasný, bude taký úžasný aj naozaj ? :) 


To je na dnes všetko. Máte s niektorým s produktov skúsenosti ? :)


Nezabúdajte ani GIVEAWAY. :)

Sme aj na FACEBOOKU či INSTAGRAME

Sisa :)


7 komentárov:

  1. Tá Kórejská kozmetika vyzerá super 😊 A tiež by som si objednala masky na tvár od L'Oreal a niečo na pery od NYX 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Weledy mám nejraději univerzální krém (ten zelený)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na tie masky si robím zálusk aj ja :) ešte som sa neodhodlala si ju kúpiť :) a tie posledné rúže sú krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu korejskou značku jsem zrovna nedávno zkoušela a ještě bych chtěla vyzkoušet nějakou z masek od L´Oreal :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Masku pure clay ti vrelo odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na vsetkom okrem loreal masiek a kailijumei ruzu sa zhodneme (a aj to len preto, ze to doma uz mam :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť