piatok 3. marca 2017

Random / február

Ahojte, po dlhšom čase znova píšem článok a som rada, že ležím v posteli a nemusím z nej vyjsť (lenivosť je tiež dar). 

Dnes Vám  zhrniem môj február. :)

Na otázku aký bol február, odpovedám veľmi ťažko. Tento krátky mesiac, bol pre mňa až príliš dlhý. Nemôžem povedať, že bol zlý, no nebol ani z tých úplne najlepších. Polku mesiaca som bojovala s chorobou, mám pocit, že čas mi uteká príliš rýchlo, no zároveň príliš pomaly. Vo februári som prežívala asi moje najviac náladové obdobie, kedy by som sa najradšej zavrela do skrini a nevyšla odtiaľ už nikdy medzi ľudí a potom si užívala to, že som medzi ľuďmi. Koniec koncov som rada, že je február za mnou. 

Prvý februárový týždeň bol skvelý, keďže sme ho strávili v Londýne, kde sme si to poriadne užili. :) 
(vid. prvé fotky).

Fajnotka / Moje oko / Môj pokus o soté v placke / Valentín / Avon / Kvety a macko od lásky na valentína / Môj pokus o Chilli con carne / Maska na tvár (recenzia čochvíľa) . :)

Iba tak / Pizza / Placky s kuracím mäsom /  Zmena / Plesali sme / Popcorn / miláčik / nové kabelky :)


Aký bol Váš február ? :) 

4 komentáre:

  1. také nálady, že by som sa najradšej zatvorila do krabice prežívam práve aj ja :D asi nejaká jarná únava:) každopádne si mala veľmi pekný mesiac, a prajem ti teda aby bol marec podľa tvojich predstáv a hlavne v zdraví :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne február symbolizuje začiatok školy a koniec voľná takže tiež nič moc ale boli aj super momenty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náladová období nemůže mít rád snad nikdo, ale je dobře že končí! Taky jsem se potýkala s nemocema a už mě fakt nebaví ta zima, naštěstí už se to pomalu všechno blíží ke konci :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť