nedeľa 12. februára 2017

Avon - Mega effects / Recenzia

Ahojte, takže pracovný víkend sa nekoná, miesto toho ležím v posteli a snažím sa dostať z teplôt a choroby, no nejako to neprechádza. A vy si ako užívate víkend ? :)

V dnešnom článku Vám predstavím špirálu značky Avon, ktorú som si ešte dávnejšie objednala zo stránky notino.sk, kde nájdete aj kopu ďalších produktov od Avonu. :)

Táto špirála ma lákala už veľmi dlho, hlavne kvôli jej zaujímavému vzhľadu. No a to bola aj vec, ktorej som sa na druhej strane bála, nevedela som si predstaviť ako si takouto "štetinkou" namaľujem mihalnice. 
 O tejto špirále som preto hľadala aj recenzie, prečítala som si toho dosť a aj som počula toho veľa. Jedne si ju vychvaľovali, druhé zase tvrdili, že je to najhoršia špirála akú mali. Preto som sa rozhodla ju vyskúšať sama a tak som si ju objednala. 


Špirálu som samozrejme vyskúšala hneď ako mi došla a môj prvý dojem bol naozaj pozitívny. Špirála mi riasy predĺžila a dodala im objem už pri prvej vrstve špirály, čo je naozaj úžasne. 

Riasy mi nezlepila, čo je ďalšie plus tejto špirály. 

Samozrejme, keď som to s vrstvami prehnala (skúšala som) , tak riasy ostali zlepené a vyzeralo to dosť umelo a nepekne. No pri tejto špirále ani viacej vrstiev netreba. 

Čo sa týka manipulácie s touto "štetinkou", tak je to naozaj jednoduché a zachytí každú aj tú najmenšiu mihalnicu. Takže, čo sa týka môjho názoru špirálu naozaj odporúčam.

Špirála má 9 ml a stojí 5,90 €.

Zhrnutie: 
+ predĺži riasy
+ dodá objem
+ nezlepuje

- asi som žiadne nenašla, možno jej cena je kus vyššia ako bežných špirál značky Avon.


Na dolnej fotke môžete vidieť oko bez špirály a po použití špirály. :)


Máte skúsenosť s touto špirálou ? :) 

Sisa :) 




7 komentárov:

  1. Toto je jedná z najlepších riaseniek aké som mala! Skvelý článok. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kartáček je nějakej divnej, nějak ve mne nevyvolává důvěru k němu :D

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Když jsem měla v rukou katalog od Avonu, tak jsem si ji vždycky se zájmem prohlížela, ale nikdy jsem neměla odvahu si ji koupit :-) z fotky je vidět, že to není zase až tak hrozné, ale přece jenom upřednostňuji klasické kartáčky...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek :) věřím, že může být dobrá, ale asi zůstanu u normálnějších řasenek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to zajímavě, ale já zůstanu u klasiky :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. keď táto riasenka prišla "na scénu" objednala si ju moja kamarátka a ukazovala mi ju..už vtedy sa mi veľmi páčila, ale ku kúpe som sa nikdy nedostala :)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť