utorok 3. januára 2017

2016

Ahojte. 
V prvom rade Vám chcem všetkým zaželať šťastný nový rok. Dúfam, že ste začiatok nového roka oslávili, čo najlepšie. Ja som Silvester aj Nový rok strávila v práci, ale aj takéto sú dni. :)
Poslednú dobu mám pocit, že všetko mi ide trikrát rýchlejšie ako zvyčajne. Ale možno je to lepšie ako keby sa mi všetko malo vliecť. No ale poďme na také malé zhrnutie môjho roka 2016. :)

Neviem čím začať, minulý rok pre mňa najväčšou etapou asi boli písomné, praktické a nakoniec aj ústne maturity, ktoré som zvládla nad moje očakávania a teraz už mi prídu tie stresy z maturity úplne zbytočné. Aj keď viem, že keby ma to čakalo znova, tak stresujem presne ako predtým ( hahaha) . 

Maturitou pre mňa prišlo najväčšie vykúpenie. Pokiaľ sledujete tento blog dlhšie a čítali ste ešte staršie články, tak viete, že stredná škola pre mňa bola skúškou vydržať. Pretože 4 roky každý deň medzi ľuďmi s ktorými nevychádzate nie je bohviečo, aspoň posledný týždeň sme vydržali ako kolektív, čo po celé 4 roky neboli. Stále to bolo len o hádkach.  
Som rada, že je to za mnou. ;)

V tomto roku som "prišla" o pár ľudí, ktorý pre mňa istú dobu znamenali veľmi veľa. Občas mi to príde ľúto, keď okolo seba prejdeme ako keby sme sa nepoznali, ale keď si spomeniem na dôvody prečo je to tak, tak som vďačná, že už nie sú v mojom živote. :)

S priateľom sme prekonali väčšiu krízu, ktorá vznikla vďaka rečiam ľudí, ktorý nevedia nič iné iba riešiť iných a vymýšľať si veci, ktoré koniec koncov nedávajú zmysel, no takmer nám to zničilo vzťah. Som rada, že sa im  to nepodarilo. (Zlato, ak toto čítaš - Ľúbim ťa a ďakujem, že si. ) 

Rozhodla som sa neísť na výšku. Či je to správna voľba? Neviem, ale teraz som spokojná a na školu sa dá vrátiť stále ! :) 

Posledné moje voľné leto som si užila najviac ako sa dalo, chodili sme po výletoch a samozrejme čas som trávila aj na brigáde, pretože na výlety a na všetko treba aj peniaze. A Užila som si aj skvelú dovolenku. ;)

Keď som už bola pri strate ľudí, tak do môjho života zavítalo aj pár nových ľudí, ktorý mi do života vstúpili v zlom období. :)

Na začiatku septembra sa z mojej brigády stala moja práca, zamestnala som sa ako čašníčka. V práci som s ľuďmi za ktorých som v mojom živote ozaj vďačná, keďže konečne mám kolektív a cítim sa s nimi dobre. Jediné mínusy sú, že už nemám voľný každý víkend, že nemám voľno, keď je sviatok. Ale to sú všetko veci na ktoré sa dá zvyknúť. Veď robím krátky a dlhý týždeň, takže každý druhý víkend mám voľno. ;)

V septembri som taktiež oslávila svojich 20 rokov. Nie, stále tomu neverím, že už mám toľko. :D 

Po rokoch sme sa konečne stretli s Liou ( Dievča, ktoré začínalo blogovať so mnou aj keď veľa článkov nenapísala a nevydržalo jej to dlho ) aj napriek tomu, že bývame od seba tak ďaleko. Stretnutie sme si užili ;) 

V Novembri sme s priateľom oslávili krásne 4 roky, ktoré sme oslávili na skvelom pobyte v Terchovej. :)

Koncom roka som začala rozprávať mojim najbližším o tom, že robím blog ( Bolo už na čase ). Všetci, ktorým som o tom povedala sama ma v tom podporili.  V Decembri som zakvačila link na blog aj na môj instagram. Veď nemala by som sa hanbiť za to, že robím, čo ma baví ! :)  



Tento rok bol aj napriek všetkému veľmi dobrý ! :) Aký bol Váš rok ? 

( veci nie sú písané za radom ako v roku išli ) 

Sisa :) 



11 komentárov:

  1. Simonka krásne napísané ♡ Šťastný nový rok aj tebe ako tak čítam starý rok si mala ako na takej horksej drahédrahé raz hire raz dole aj také dni musia byť. Čo ma mrzí je to, že sme sa v minulom roku nestretli, osud nám neprial ale verím ze tento rok sa nam to podarí. Veľa úspechov Simik a nech sa blogu darí 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to sa ti v roku 2016 podarilo toho celkom dosť :) A ja ti želám krásny rok 2017 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Normalne ti musím napísať komentar,aj keď sa o blogu bavime ked si piseme a preberame tvoje.clanky skoro stale...ja som tiez vdacna ze sme sa konecne po tolkych rokoch stretli. :) a dufam ze sa ti bude v tomto novom roku darit minimalne tak isto ako v starom :*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslim ze si mala pestry rok ale som na teba hrda ako si to zvladla :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslim ze si mala pestry rok ale som na teba hrda ako si to zvladla :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tvoj rok 2016 bol naozaj veľmi pekný, no na tvojich fotkách sa mi páči najmä to, že neukazuješ čo si podostávala, ale to s kým si, čo o tvojom charaktere a o tom, že si skôr emocionálny typ veľa vypovedá. Máš u mňa veľké plus

    Čo je dobré to musím mať

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeej, máš za sebou krásny rok:) Všetko dobré do toho nového:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ať je pro tebe 2017 ještě krásnější! A mnoho štěstí a zdraví!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásny rok si mala určite ! :) ale ešte šťastnejší rok 2017 ti prajem ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zpětně gratuluji k maturitě a tomu, že už nejsi na škole, kde ti nebylo dobře, měla jsem to se střední podobně, těšila jsem se, až od těch lidí vypadnu. :D
    Ať je ti v práci hej :), jen u číšnice nebuď přehnaně dlouho :D, nezapomeň na své nožky! :D
    Přeji úspěšný rok 2017, ať přinese samé příjemné zprávy.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pozerám že tiež si mala významný rok, jasné že na školu možeš hocikedy, držím palce v 2017:)

    OdpovedaťOdstrániť