streda 14. decembra 2016

U-BOX / December

Ahojte. :) 

Pred dvoma dňami mi domov došiel decembrový U - BOX, na ktorý som s radosťou čakala, čo nové ma tam bude čakať. Nebudem predbiehať, ale keď porovnám U - BOX za mesiac november a tento za mesiac december, tak som určite za to, že decembrový je omnoho lepší, ale posúďte sami. ;) 

Prvý pohľad do krabice. 😍

Začnem asi tým, čo ma zaujalo úplne najviac a to tieto tri produkty určené na vlasy značky Dr. Santé, o tejto značke som doteraz vôbec nepočula, ale rada zakaždým vyskúšam niečo nové.  Táto značka je čisto prírodná, čo ma potešilo, pretože tieto produkty bývajú zväčša kvalitné. Dokonca je táto kozmetika vyrábaná na Slovensku! V balíčku som našla tri produkty, ktoré obsahujú makadamiový olej a keratín - tými produktami sú : šampón, maska na vlasy a bezoplachový vlasový sprej. 
Na tieto produkty na blogu nájdete čoskoro určite recenziu ! :) 

Ďalší produkt, ktorý ma zaujal je taktiež prírodný, takže je vhodný aj pre citlivú pleť, ktorá potrebuje len to najlepšie. Je to revitalizačná maska na oči značky Priody. Maska obsahuje výťažky z aloe vera, uhorky a kyselinu hyalurónovú.

 Krabička obsahovala aj malú paletku očných tieňov značky Meis. 

Produkt, ktorý ma zaujal jeho silno bordovým odtieňom je rúž.

Zvyšné tri produkty sú "nekozmetické" a to krásny vianočný handmade náramok značky Charmsis. gumička do vlasov s ozdobou a ako posledná je kniha od vydavateľstva Evitapress.


Tak ako, páči sa Vám decembrový U - box ? :) 

Sisa :) 


10 komentárov:

  1. Super veci, mňa najviac zaujala tá paletka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto vyzerá veľmi dobre. Mne sa páči najmä to, že musí mať super orieškovú vôňu :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež ho mám, som veľmi zvedavá na tú prírodnú kozmetiku, aká bude!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som na neho videla recenziu uz aj na inom blogu a napisem to iste :) super vec! Fakt perfektny obsah, len kde sa da objednat?

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento boxik sa da objednat na facebookovej stranke u box original, keby nahodou link som davala v minulom clanku o novembrovom boxe :)

      Odstrániť
  5. I ja mám tento boxík, a myslím, že bol zo všetkých zatiaľ jednoznačne najlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť