nedeľa 11. decembra 2016

Nivea / čistiace náplasti

Ahojte. :)

 V dnešnom článku sa budeme venovať problému, ktorý ma trápi už veľmi, ale veľmi dlhú dobu. Tým problémom sú čierne bodky, mám ich hlavne na nose, aj keď mám ich aj inde, ale na nose ich mám najviac a naozaj to vidno. 

Vyskúšala som už veľmi veľa rôznych mastičiek, gélov a všetkého možného, čo sľubovalo okamžitý efekt, ktorého som sa ale žiaľ nedočkala ani pri dlhodobejšom  používaní. Čo ma dosť sklamalo, pretože keď si spočítam koľko som do toho vrazila peňazí a aj času (na používanie toho) tak mi je to ľúto. Ale to ma neodradilo od hľadania ďalej a používania ďalších vecí, ktoré sľubujú a sľubujú. 

V dnešnom článku Vám predstavím jeden z produktov,  ktoré niečo zo svojich sľubov aj splnilo. 
A to čistiace pásiky značky Nivea. Značku Nivea zbožňujem už od malička, kto by nepoznal aspoň krém tejto značky ? No ale poďme spätne na tieto pásiky, na ktoré som si prečítala mnoho zlých, ale mnoho aj dobrých recenzií. Rozhodla som sa to risknúť a vyskúšať to na vlastnej pleti ( Teda skôr vlastnom nose).  


Tieto čistiace pásiky nie sú určené len na nos, ale aj na bradu a čelo. Balenie obsahuje 6 náplastí :    4x náplasť na nos
2x náplasť na bradu alebo čelo.

Použitie je veľmi jednoduché a to 4 krokmi: 

- ako prvé treba navlhčiť oblasť určenú na čistenie.
- Ďalší krok je nalepiť náplasť a vodou kus potrieť, aby sa náplasť poriadne prilepila.
- ďalej stačí nechať pôsobiť na nose 10 - 15 min. 
- a potom len opatrne náplasť odlepiť.

Prvé, čo som si na týchto náplastiach všimla je, že nemajú žiadnu vôňu, aj keď by som čakala nejakú citrónovú, keďže tieto čistiace pásiky sú obohatené o kyselinu citrónovú a citrónovú vôňu. No ale vôňa nie je tak podstatná ako efekt niečoho.  
Hneď ako som si náplasť nalepila a aktivovala ju vodou som cítila ako sa mi prilepila na nos viacej. No a zliepanie týchto pásikov je asi jediné mínus, pretože idú dole naozaj veľmi ťažko, ale efekt myslím, že stojí za to. Pri pohľade na zlepený pásik som videla plno nečistôt či už väčších alebo menších.



Tieto pásiky sa odporúčajú používať 1 krát týždenne, takže jedno balenie vydrží mesiac ( keďže ako som už vyššie písala 4 pásiky sú na nos a zvyšné 2 na čelo a bradu) . 

Cenovo sú tieto pásiky ale drahšie stoja okolo 5,50 €.


Tieto pásiky hodnotím veľmi dobre, no  určite budem skúšať ďalej. Na stránke notino.sk, mám vyhliadnuté ďalšie čistiace pásiky. 

A čo Vaše skúsenosti ? Odporučili by ste mi nejaké ? :)

Sisa :)  

6 komentárov:

  1. už dlhšie premýšľam nad nejakými pásikmi na nos, tak sa možno popozerám po týchto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle jsme ještě nikdy neviděla. S černým tečky momentálně bojuji a nic proti nim nezabírá. :/ Děkuji za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ani netušila, že takéto náplasti od Nivey vlastne sú, no určite by sa mi doma zišla :) Ja trpím namä čiernymi bodkami :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Môžu byť fajn, ja sa v poslednej dobe dosť vyhadzujem, takže by sa im aj zišli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle jsem měla, ale skoro nic mi to nevytáhlo :/ spíš jsem přemýšlela nad těmi od Holika Holika. :D
    catthegdiaries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť