streda 9. novembra 2016

Recenzia / Avon - micelárna voda + vyhlásenie GA

Ahojte. :)
Po dlhom čase sa Vám znovu ozývam, nechápem ako mi poslednú dobu letí čas, ale zrejme to už inak nebude. Už druhý týždeň sa neviem dostať z choroby, zrejme je to aj tým, že nemám to kedy vyležať, keďže práca je práca. No tento týždeň mám dovolenku, takže dúfam, že to už vyležím a vyzdraviem a tiež dúfam, že sa budem venovať viacej aj blogu a pripravím si články aj na dni kedy budem v práci, pretože je toľko toho o čom by som chcela písať. :) 

V dnešnom článku Vám prinášam recenziu na micelárnu vodu od Avonu. :) 

Micelárne vody nie sú veľmi mojou slabosťou, doteraz som ich viac menej ani nevyhľadávala. Je pravda, že ich pár doma mám, ale ich používanie som nepovažovala za nutné, aj keď som veľa o nich čítala.  No po spoznaní tejto micelárnej vody, som začala chápať význam týchto vôd. 

Táto micelárna voda je určená pre všetky typy pleti, čo je skvelé, pretože moja pleť je naozaj citlivá a tak nie všetko jej sadne. Túto micelárnu vodu väčšinou používam hneď ráno na vyčistenie pleti, človek ani netuší koľko nečistôt jeho pleť ukrýva. 

Táto micelárna voda je vhodná aj na odličovanie, takže ju používam vždy, keď sa namaľujem a večer sa chcem odlíčiť. V popise tejto micelárky je písané, že bez problémov odlíči aj vodeodolný make-up, to ale nie je až tak pravda. Pri vodeodolnej linke na oči táto micelárka pochybila, ale po pravde vôbec mi to nevadí, vodeodolnú kozmetiku veľmi nepoužívam a pri "obyčajnom" makeupe, táto micelárka odlíči krásne. 

Táto micelárna voda pleť osviežuje a upokojuje pleť a prináša úľavu od pocitu napnutej pleti.
Pleť je na dotyk jemná a skvelo hydratovaná. 

Obsahuje 200 ml a stojí okolo 3 €.

 Giveaway v ktorej ste mohli súťažiť aj o túto micelárku vyhráva:

Sisa :) 

1 komentár: