nedeľa 13. novembra 2016

Bomb Cosmetics / Šumivá bomba

Ahojte, takže plány na pravidelné články mi nevyšli a mňa čaká dlhý týždeň v práci, ale dúfam, že dneska si aspoň niečo pripravím. :-) 

V dnešnom článku Vám predstavím vec, ktorú som chcela už veľmi dlho. Dokonca si pamätám, že niekedy ešte minulý rok som pridávala wishlist zo stránky notino.sk, kde som pridávala aj túto úžasnú šumivú bombu do kúpeľa o ktorej bude aj dnešný post. ;) 

Tak poďme na to. :) 

 Cez zimné obdobie milujem kúpeľ, preto stále hľadám niečo nové a to rôzne peny do kúpeľa s rôznymi vôňami, soľ do kúpeľa či nejaký olej do kúpeľa. Je toho toľko na výber. 
No už veľmi dlho som si chcela objednať tieto šumivé "bomby" do kúpeľa značky Bomb cosmetics.

Bomb cosmetics vyrába britská spoločnost Get Fresh cosmetics. ktorú založili James Moore a Robert Philpott. Ich prvými výrobkami boli presne tieto kúpeľové balistiky. 

Tieto produkty Bomb cosmetics sú vyrábané ručne z čistých prírodných ingrediencicí a vybraných esenciálnych olejov.  A nie sú testované na zvieratách, čo je najväčšie plus ! 


Je veľa rôznych druhov týchto "Bômb".   Bolo ťažké si vybrať iba  jeden druh, no na začiatok na vyskúšanie som si povedala, že jedna takáto "Bomba" mi stačí a ďalej uvidím či ma zaujme tak, že si objednám aj ďalšie druhy. 

Ja som si vybrala bombu s názvom Sugar Kiss  s vôňou cukru a korenia. Táto vôňa je naozaj sladká, taká naozaj príjemná.  Po pridaní do Vane krásne vyšumela a rozvoňala aj celú kúpeľňu. Vďaka príjemnej vôni a hydratačným účinkom sa kúpeľ stal naozaj uvoľňujúcim. 

Táto šumivá bomba stojí okolo  3 €, čo nie je až taká zlá cena. 

Pri prezeraní notino.sk, som si všimla, že Bomb Cosmetics má aj rôzne peelingy, balzámy na pery a dokonca aj vonné sviečky, takže pri najbližšom objednávaní mám jasných favoritov.  A samozrejme vyskúšam aj iné druhy týchto prípravkov do kúpeľa ! 

 

Pridávam aj krátke video. ;) 


Čo hovoríte na túto šumivú Bombu ?? Máte s ňou skúsenosti ? :) 

Sisa :) 

5 komentárov:

  1. Mňa tieto bomby veľmi neuchvátili. Je to milé a napríklad ako darček na Vianoce ideálne, no bežne by som si ich nekúpila (3€ na jedno použitie je podľa mňa priveľa) :).
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bomby miluji, a vždy se velmi ráda dívám jak se rozpouštějí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ešte žiadnu nikdy nemala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Awww sounds so amazing! The product looks so cute
    Awesome blog! I'm following you! Follow back?***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť