štvrtok 25. februára 2016

Recenzia / Makeup Revolution - linka na oči

Ahojte. :) 
Dnes som tu s novým článkom a to s recenziou na linku na oči od značky Makeup Revolution, za poslednú dobu som si túto značku veľmi obľúbila a mám vyhliadnutých pár vecí tejto značky. Ale poďme na recenziu. :)


Túto linku som si objednávala ešte v decembri pred Vianocami aj s nejakými inými vecam, na ktoré zanedlho môžete taktiež očakávať recenziu. Tieto produkty ste mohli vidieť v článku TU. Ale teraz sa poďme venovať tejto linke na oči. :)

Linku som objednávala zo stránky notino.sk.

Za ten čas, ktorý mám linku doma  by som mohla povedať, že už ju ako sa povie "poznám". 
Môj prvý dojem po otvorení tejto linky bol veľmi dobrý, pretože štetinka na nanesenie linky sa mi zdala byť veľmi dobrá. A nemýlila som sa linka sa veľmi ľahko nanáša a so štetinkou sa naozaj veľmi dobre pracuje. :)

Po skúšaní mnohých rôznych liniek na oči či už tekutých, v pere či gélových sa mi najviac zapáčili linky v tekutej forme, pretože sa mi s nimi najlepšie vytvára linka. :)
  
Problém väčšiny liniek, ktoré som vyskúšala bol, že sa otláčali, no veľkým plusom tejto linky je to, že sa neotláča ani po dlhšej dobe.  Ďaľšie plus tejto linky, že sa pri nanášaní nerozpíja, dokonca sa ani nerozmazáva.

Čo sa mi najviac páči na tejto linke je hlavne výdrž! Vydrží skoro celý deň, takže keď idete ráno do práce či školy, tak pri vrátení domov linka vyzerá skoro rovnako ako keď ste z domu odchádzali, to isté platí, keď idete niekde na nejakú párty a vrátite sa nad ránom. :)

Naopak pri odličovaní ide linka veľmi ľahké dole a nerozmaže sa po celom oku a nemusíte ju drhnúť dole.:)

 Vec, ktorá sa mi až tak nepáči je, že mi príde 3 ml linky dosť málo, ale máloktorá linka má viac, takže to nie je až také zlé aj keď asi nikto by sa nepohneval, keby mala viac. 

Linka Makeup Revolution Amazing  je čiernej farby, ktorá je naozaj krásne intenzívna, nie je vyblednutá alebo nepotrebuje veľa vrstiev aby tak vyzerala.   (Vid. fotka dole)

Linka stojí okolo 3 €, čo je celkom dobrá cena. :)

Máte aj Vy nejaké skúsenosti s touto očnou linkou ? :)

Sisa :)


5 komentárov:

  1. Vyzerá luxusne! :) Ja v poslednej dobe fičím na farebných linkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělá cena a vypadá super!!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadají suprově, já teda jsem spíš pro linky ve fixu, ale třeba až mi dojdou zkusím tyto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek :) taky jsem je měla a i přesto, že mají jenom 3 ml a používala jsem je každý den, tak mi vydržely skoro půl roku :)

    OdpovedaťOdstrániť