utorok 24. novembra 2015

Wishlist

Ahojte. :) Dnes, keď som rozmýšľala, čo všetko by som potrebovala z kozmetiky, tak mi v hlave vznikol celkom pekne dlhý zoznam. Priznávam, že niektoré veci mi ani netreba, ale aj tak po nich moje srdiečko túži už dlhšiu dobu. 
Ale poďme už hlavne na ten zoznam. :)

 Ako prvé začnem paletami očných tieňov. Značku Makeup revolution už určite pozná každá z Vás.  Táto značka nie je na známa veľmi dlho, no odkedy túto značku poznám, tak už dlho sa mi páčia hlavne tieto dve paletky a to  Acid Brights a Iconic 3.  Tieto paletky nie sú vôbec drahé stoja okolo  7 €, čo nie je naozaj až tak veľa a keďže som na tieto paletky počula len chválu, tak sa to určite oplatí a v najbližšom čase si aspoň jednu z nich zaobstarám. 
Ako ďalšia vec, ktorú mi naozaj treba sú očné linky, keďže mi dochádza tá, ktorú mám. Vybrala som si tri tekuté očné linky, ktoré by som chcela vyskúšať. A prečo tekuté ? Pretože s tými mám najlepšiu skúsenosť, najlepšie sa mi s nimi aj tvarujú linky. Skúšala som aj iné, ale tekuté mi vyhovujú naozaj najviac. Vybrala som si očné linky od značky Gabriella Salvete, Kallos a Makeup Revolution. Máte nejaké skúsenosti s nejakou linkou z týchto alebo poradili by ste mi nejakú ? :)

Už veľmi dlhý čas túžim vyskúšať nejakú bázu pod make-up a keďže som to ešte nikdy nepoužívala (čo sa aj hanbím :D), tak neviem, ktorá mi môže  najviac vyhovovať a môže byť dobrá, tak znovu som si vybrala dve o ktorých som čítala chváli. Hlavne na tú od Dermacolu. Druhá vybratá je znova od Makeup Revolution. 

Ďalšie výrobky sú od EOS. Minule som čítala recenzie na krém na ruky od tejto značky, bola som prekvapená, že si ho ľudia až tak veľmi vychvaľujú. A tak som si povedala, že chcem aspoň jeden z tých krémov vyskúšať, cena je do 5 €, takže dúfam, že čoskoro sa mi podarí si ho kúpiť. Druhý výrobok od EOS je balzám na pery na ktorý som už písala recenziu, kde som spomínala, že by som chcela vyskúšať aj iné príchute, vybrala som si príchuť, ktorú chcem asi vyskúšať najviac a to Strawberry. :)

Šampóny sú vec, ktorú sa snažím meniť stále, teda lepšie povedané chcem vyskúšať rôzne šampóny. Sú šampóny, ktoré už po troch umytiach viem, že mi nesedia, ale sú aj také, ktoré viem, že si ich niekedy ešte kúpim. Tu som vybrala štyri šampóny, ktoré som ešte nemala a veľmi rada by som ich vyskúšala. Ako prvý je šampón a kondicioner v jednom, sú Mimoni, znova je to výber asi len podľa obalu. Ďalší je značky Kaloss, túto značku mám rada a mám s ňou dobré skúsenosti. Ďalšie značku ani nepoznám ale je malinový a je to tak isto šampón a kondicioner v jednom . A ako posledný je značky Ziaja a je to šampón na mastné vlasy.

A ako posledné tu sú veci do kúpeľa. Šumivé bomby do kúpeľa poznáte ? Popravde ja ani veľmi nie,  no chcela by som ich vyskúšať stoja 2,50 €, čo nie je tak veľa a určite ich vyskúšam. A ďalšia vec je pena do kúpeľa od Avon, ktorú sme dakedy dávno doma používali a už veľmi dlho sme ju doma nemali. :)
Veci sú zo stránky Notino.sk

To je na dnes všetko. Je niečo z kozmetiky po čom túžite Vy? :)
Sisa

11 komentárov:

  1. Týjo, tuhle kosmetiku bych brala taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu první barevnou paletku mám a vůbec ji nevyužiji. Za poštovné bych ji darovala, kdyby jsi měla zájem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Tú paletku by som vzala za to poštovné :)

      Odstrániť
    2. Dobře :) Až přijdu večer z práce vyfotím ti ji a napíši email :)

      Odstrániť
  3. šumivé bomby do kúpeľa som chcela vyskúšať aj ja, nanešťastie máme len sprchový kút. :( ale inak tie tiene sú nádherné.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten šampón s Mimoňmi chceeeeeeem :) :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj ja som už veľa krát pozeral na parfums.sk a mám v hlave svoj wishlist, majú tam naozaj krásne produkty :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na paletky od Makeup revolution už také delší dobu koukám. Z tvého wishlistu bych brala asi vše, až na pěny do koupele, protože mám jen sprchu :D :)
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článek! Zrovna chystám svůj vánoční wishlist a jednu paletku od MUR tam mám taky! Chtěla jsem i tuhle Iconic 3, ale narazila jsem na lepší s více světlými odstíny! ^^

    Pája

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Po paletkách od MUR koukám pořád a brala bych je hned, všechny! :)
    Polka Dots and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ono to je väčšinou tak, že sa zaobídeme aj bez týchto vecí, ale jednoducho ich chceme .D Ja som si tento mesiac kúpila toľko kozmetiky, že neviem, kedy to všetko miniem, preto ani neuvažujem nad ďalšími vecami :D
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť