pondelok 16. novembra 2015

Štetec 5v1

Ahojte. :) Dnes tu mám pre Vás ďalšiu recenziu. Tento krát je to recenzia na produkt z postovnezdarma.cz . Je to štetec v ktorom sú ďalšie štetce, priateľ to nazval tehotný štetec :D . 
Myslím, že toto bude moja prvá negatívna recenzia, tak poďme na to. :) 

Začnem tým, že na tento štetec som sa veľmi tešila, pretože mi prišlo dosť praktické to, že v jednom štetci budem mať vlastne 5 štetcov, takže nebudem ich nebudem musieť nosiť strašne veľa v kabelke alebo hocikde a nezaberie mi to veľa miesta.
No nadšenie ma prešlo, keď mi štetce došli, pretože som si začala uvedomovať, že vlastne tie štetce nie sú až tak praktické ako sa mi zdali. 
Pretože tie malinké štetce sú úplne malinké a prídu mi úplne nepoužívateľné. Jediný z tých malých štetcov mi príde použiteľný štetec na očné tiene.  


Ale prejdime ku veľkému štetcu, ktorý mi prišiel o čosi lepší. Chvíľku sa mi aj taký zdal. Bol celkom príjemný na dotyk a ani štetinky nevypadávali veľmi, no časom tie štetinky začali vypadávať až príliš či z veľkého či z malinkých.  

Takže pre mňa tieto štetce boli jedným veľkým sklamaním, no snáď má niekto aj inú skúsenosť. :) 

Sisa

9 komentárov:

  1. No ani takhle z fotky nevypadají dobře ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi pomenovanie Tehotný štetec :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten veľký nevyzerá veľmi dobre ani tie malé prídu mi ako tie miniaturky zo 101 ako štetce na maľovanie vodovkami :DDDDDDD ale nápad obalu je dosť dobrý :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten veľký nevyzerá veľmi dobre ani tie malé prídu mi ako tie miniaturky zo 101 ako štetce na maľovanie vodovkami :DDDDDDD ale nápad obalu je dosť dobrý :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Priznám sa, že nad týmto štetcom som už aj ja rozmýšľala (presne z tejto istej stránky). Nevedela som sa však rozhodnúť, či bude kvalitný, najmä keď je to 5 in 1 a či sa pri maľovaní veľký štetec nebude rozpadávať. V každom prípade ďakujem za recenziu, viem, že si nemám kupovať :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY o veľký set bieliacich zubných pást + kúry

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejdříve jsem si říkala proboha proč těhotný štětec?! A pak mi to došlo :D Musím říci, že s tebou soucítím i já bych byla totálně zklamaná a asi i dost naštvaná, hold tohle se fakt nepovedlo :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Těhotný štětec, to je dobré :D. Vypadají fakt hrozně malinké, mě by asi vypadala z ruky :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I podle fotek vypadají že jsou nic moc, škoda :/
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť