sobota 21. novembra 2015

Čo kúpiť na Vianoce ? / Bižutéria

Ahojte ;) . Dnešný článok už bude bližší k Vianociam, keďže sa pomaly blížia. Bude to pár nápadov, ktoré môžete kúpiť Vašej mamke, sestre či kamarátke. 
Dnes sa budeme venovať hlavne bižutérii, ktorá poteší asi každé ženské srdiečko, čo myslíte ? :)
Všetky veci, ktoré som vybrala sú do 20€. :)

Tak poďme na to. :))

 Ako prvé som vybrala sety, ktoré obsahujú náhrdelník a náušnice.  Vybrala som 4, ktoré sa mne najviac páčia, samozrejme je ich strašne veľa. :) 
Tieto sety, ktoré som vybrala sú aj v iných farbách ako sú tu. 
Prvé srdiečka nájdete v 4 rôznych farbách a sú vyrobené z rakúskeho kryštálu, takže sú naozaj kvalitné  a stoja 19,90 €.
Druhý guličkový set, ktorý je pretkávaný  zlatou  reťazou nájdete v takejto ružovej a ešte tyrkysovej farbe.  Stojí 10,90 €.
Tretí set je set, ktorý sa mne páči úplne najviac ! Je to taký geometrický náhrdelník, keďže je z trojuholníkov a obdĺžnikov. Stojí 
Štvrtý je taký skôr "luxusnejší". Je to perlový set. :) Cena je 13,90 €.
Ďaľšie na rade sú prstene. Prstene na tejto stránke sú naozaj celkom lacné, čo je veľké plus pre milovníkov prsteňov. Znovu som vybrala pár, ktoré sa páčia mne najviac, samozrejme ich je omnoho viacej. 
Prvý prsteň, ktorý je na fotke je cenovo najdrahší, stojí 19,90 €. Samozrejme tento prsteň je najkvalitnejší. Je z nehrdzavejúcej ocele 
Druhý prsteň je zasa najlacnejší z týchto štyroch, stojí len 0,90 €
Ďalší prsteň sa mi páči hlavne vďaka jeho tvaru alebo skôr veľkosti, pretože takýto prsteň sa dá naozaj pekne zladiť. Stojí 2,90 €.
Posledný trošku elegantnejší prsteň stojí 5,90 €.
  
Ako ďalšie tu máme náhrdelníky, ktoré v poslednej dobe obľubuje skoro každé dievča či žena.  Do módy sa dostali obrovské masívne náhrdelníky, po pravde zo začiatku som im na chuť nevedela prísť, no časom som aj ja tomu prepadla a pár takých kúskov sa nájde aj v mojej zbierke. 
Na stránke nájdete naozaj neskutočne veľa krásnych kúskov a je ťažké si vybrať len jeden. 

Posledná časť tohoto článku sú náušnice, ktoré sú mojou srdcovkou. Ja osobne náušnice milujem, niekedy predtým som z obchodu bez náušníc nevyšla, keď som si niečo kupovala, tak náušnice, keď sa ma niekto opýtal, čo by som si priala k nejakému sviatku, vianociam alebo k niečomu, tak som stále povedala náušnice. Teraz to síce už tak nie je, ale myslím, že náušníc mám celkom dosť a stále sa poteším nejakým novým. Tu som taktiež vybrala náušnice, ktoré sa mi páčia úplne najviac. Cenovo sú všetky náušnice naozaj dostupné aj pre tých, ktorý ešte nezarábajú a nemôžu si dovoliť kupovať drahé dary. :)

Všetky tieto veci nájdete na stránke tvojabizuteria.sk

Čo vravíte na tieto kúsky ? Ja sama už mám vybratých pár vecí, ktoré mám v pláne si objednať a aj na vianoce kamarátkam. :)

Sisa

8 komentárov:

  1. Tak ty náhrdelníky jsou úplně dokonalý, krása :) Taky jsem kupovala na Vánoce zrovna i bižu, protože se mi hodně líbí a je to takovej pěknej dáreček, ze kterýho si myslím, má každá holka radost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja rada bižu dostávam, ale ako darček by som ju asi nedala, moje kamošky sú také že šperky nosia len pravé a mame trafiť vkus to je na oskara :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ma oslovil ten prvý, srdieckovy set :) :) ale bizuteriu ako darček nezvyknem dávať. Viem, že moje kamarátky sa NIKDY netrafia (je to smutné, keďže nosím len srdiečka a oni mi kupujú všeličo iné, čo i tak nebudem nosiť, lebo to nevyjadruje moju osobnosť. ) a preto ja radšej tiež nekupujem.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk - nerehliadnite moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásná bižuterie! je to jeden z mých nejoblíbenějších doplňků. Miluji náušnice a náhrdelníky. Tyto vypadají opravdu krásně. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bizuteria je stale dobra volba ako darcek :) a ty si povyberala fakt pekne kusky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten prvý prsteň je parádny :) síce neviem, či nehrdzavejúca oceľ je to isté ako chirurgická, ale páči sa mi :) no keďže som alergička na bižu, striebro a biele zlato, tak môžem akurát tak tú chirurgickú :) :/ ale pekné vecičky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jéé, ty nahrdelníky, ty jsou! Taky by se mi letos na Vánoce nějaký od Ježíška hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť