utorok 3. novembra 2015

Balzamy na pery / Wishlist

Ahojte. Dnes tu mám pre Vás trošku iný wishlist na aký ste zvyknutý. Nebude tu veľa rôznych vecí, ktoré by som si naozaj veľmi priala, bude to skôr wishlist plný balzamov na pery. 

Keď som si minule prezerala stránku Notino.sk, tak som narazila na balzamy na pery, tak som si ich poprezerala a prišla som na to, že som horšia ako malé dieťa a chcela by som skoro každý tretí. :D
Tak som sa rozhodla Vám ukázať pár z nich, ktoré by som chcela asi najviac a ktoré (aspoň niektoré) si plánujem zaobstarať v najbližšej dobe, keďže sa blíži zima a naše pery väčšinou v tomto období veľmi trpia a treba si ich chrániť. U mňa nájdete balzám na pery skoro v každej kabelke či bunde. Nemám ich veľa, ale dosť na to aby som ich mohla mať všade.  Ale tak poďme na ten môj menší balzamový wishlist.


Ako prvý balzám na pery je už spomínaný EOS, ktorý ako som písala by som chcela vyskúšať aj v inej príchuti a najviac sa mi zapáčila príchuť jahodová. Najviac ma ale priťahuje na tejto stránke tá cena, ktorá je nižšia ako na iných stránkach a to je 4,50 €. Je to aj tak veľa, ale predsa menej. A keďže  mám dobrú skúsenosť s EOS, tak by som určite chcela vyskúšať aj tento! :) 

Ako ďalší balzam je od značky Bomb Cosmetics. Túto značku síce vôbec nepoznám a nepočula som o nej, ale rada skúšam nové veci a naozaj ma veľmi zaujala príchuť a to je dyňová. Milujem dyňu a aj jej vôňu, preto si myslím, že tento balzám by bol dobrou voľbou. Cena je len 3,15 €.

Ako malá som zbožňovala lízatká od Chupa Chups, skoro každej príchute. A aj vďaka tomu mi padol do oka tento balzám, ktorý je ovocnej príchute a je od Chupa Chups, takže si myslím, že musí byť úžasný. Ale mojim problémom by asi bolo, že by som sa stále oblizovala, no určite ma chápete, keď máte dobrý balzám tak Vám "chutí" :D.. Tento balzám stojí 5,10 €, čo je celkom dosť, ale rada by som ho vyskúšala.

Ako ďalší balzám je od Carmex. O týchto balzamoch som naozaj už veľa počula a to len samé chváli, tak aj vďaka tomu by som ho chcela vyskúšať.  Je aj pomerne lacný, stojí 2,90 €. Len ešte stále neviem akú príchuť by som chcela, keďže ich je naozaj dosť. Možno vyskúšam aj viaceré príchute, ale to sa všetko rozhodnem až keď sa rozhodnem konečne si zaobstarať tento balzam.  :)

Ďalší a predposledný balzam je  značky Ziaja, táto značka je naozaj celkom lacná a kvalitná, mala som od nej už pár vecí, najviac ma oslnil krém na ruky s kozím mliekom, ktorý skvelo hydratoval. aj tento krém nájdete na tejto stránke. Po skúsenosti so značkou Ziaja chcem určite veľmi vyskúšať aj tento balzam na pery a možno aj nejaké iné tejto značky, pretože verím, že bude rovnako úžasný, ale to uvidíme aj neskôr. Tento balzam je s kakaovým maslom a  stojí 1,85 €.

A posledný balzam ma naozaj zaujal viac menej len obalom a to vďaka Mimoňom, ktorý sú momentálne ako sa povie v "móde". A zaujímavá je aj príchuť, ktorá je banánová, takže by som bola naozaj celkom zvedavá či tento balzam je taký skvelý ako aj vyzerá byť. Len trošku ma odrádza cena a to je 5,71 €, ale určite ho časom chcem vyskúšať, dúfam, že vo veľmi blízkej dobe.

Dúfam, že sa Vám článok páčil. 


To je na dnes všetko, čo vy a balzamy na pery ? :) Zaujal Vás nejaký ? 

Sisa.





10 komentárov:

  1. Ten balzám s Mimoni má opravdu skvěle ulítlý obal :) A nad Carmexem jsem už také přemýšlela, že si pořídím, mám neustále suchou a popraskanou pusu, tak hledám ideální balzám :)

    Miška

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som brala ten EOS vraj je super :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten mimoňský by som chcela, jéj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé, to od chupa chups vypadá úžasně, to by se mi taky líbilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám vyzkoušený eos, balzám od Ziaji i carmex a ten mimoň by se mi líbil ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbil by se mi ten balzám s mimoňem, vypadá opravdu super :)
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť
  7. EOS používám pravidelně a sedí mi nejlépe :) Mimoni jsou super

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Balzámy na rty miluji úplně všechny! Od Nivei, po Eos a dál. Mimoni jsou momntální srdcovka :D <3

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už si taky konečně chci pořídit nějaký EOS balám a na ten Zjaja slyším staky samou chválu !

    OdpovedaťOdstrániť