pondelok 28. septembra 2015

Rajnechtov.sk

 Ahojte, trošku po dlhšom čase sa Vám znovu ozývam a ospravedlňujem sa, že som nič nepridávala, ale naozaj som nemala čas a bola som chorá, takže naozaj som nemala ani chuť. Ale dnes som tu s novým článkom. :)

V dnešnom článku sa budem venovať veciam zo stránky rajnechtov.sk. Tak  poďme na to. :)



Ako prvé začnem s dvoma lakmi na nechty, ktoré ma očarili na prvý pohľad. Milujem takéto jemné farby. Laky sú značky Fantasy, pre mňa celkom neznáma značka, ale rada som sa s ňou "zoznámila". :) Obe laky majú skvelú výdrž, čo je naozaj skvelé.  No laky pri jednej vrstve vôbec nie sú veľmi výrazné alebo ako to napísať. No samozrejme pri dvoch vrstvách je to omnoho lepšie. Lak celkom rýchlo schne, čo je veľké plus. :)
Mätovo zelený lak nájdete tu :)
Perleťový ružovo- béžový lak nájdete tu :)
Obidve laky stoja 1,83 €.


Ako ďalšia vec je odlakovač na nechty, taktiež značky Fantasy. Vôňa by mala byť jahodová, no pre mňa veľké sklamanie, pretože vôbec mi to nevonia za jahodami. Tento odlakovač neobsahuje acetón čo je skutočne dobré aj pre gélové či akrylové nechty. Odlakovač je je bohatý na vitamíny A a E. Najväčším plusom ale tohoto odlakovače je, že naozaj krásne nechty "odlíči". Odlakovačom to ide naozaj krásne a nemusíte drať nechty ako inými niektorými odlakovačmi. Odlakovač obsahuje 300ml.

Odlakovač nájdete tu ! :) 
Cena je 3,30 €.

Ďalšou vecou je pilník na päty. Myslím, že to každá poznáme, že máme suché päty, ktoré nie sú ani kus príťažlivé a snažíme sa toho hocijako zbaviť a nejde to. Tento pilník je na to úplne riešenie, ktoré skutočne pomáha. Ja ho používam tak, že keď mám kus nohy vymočené vo vode, tak vtedy si týmto pilníkom odumretú kožu vyšúcham a moje päty sú znova jemné. :)

Pilník nájdete tu! :)
Cena je 0,97 €.


Ako posledná, pre mňa najlepšia vec je tento olejček na nechty. Taktiež je značky Fantasy. Tento olejček je jahodovej vôni, táto vôňa je skutočne božská, taká krásne sladká. :) 
Tento olejček obsahuje veľa vitamínov a to:
A, E, C, B1, B5, B7, H, PP a Minerálne oleje.
Moje nechty sa dlho nevedeli dať znova dokopy, no tento olejček to dokázal. Olejček nechtom znovu dodal silu. Olejček zabraňuje vysúšaniu a a vyhladzuje nechtový kožtičku. 

Olejček nájdete tu :) 
Cena je 2,17 €.


Sisa :)

6 komentárov:

  1. Musím sa ísť hneď pozrieť na tú stránku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stranku poznam, parkrat som z nej objednavala :) o olejceku som zatial nepocula, ale pri dalsej objednavke ho pridam do kosika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten olejíček vypadá přímo božsky, což mi připomnělo, že si musím také nějaký teď pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nákup, olejíček vypadá moc hezky :)

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Olejíček jsem zatím nezkoušela žádný, možná na něj v zimě dojde

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť