utorok 8. septembra 2015

Jej + Outfit

Prajem krásny večer. :) 
Po návrate z dovolenky ma doma čakal balík zo stránky JEJ.sk na ktorý som sa naozaj tešila. No väčšia radosť prišla po rozbalení tohoto balíka. Prečo ? to sa dozviete nižšie v článku. 
Stránku jej.sk si myslím, že každá z náš veľmi dobre pozná. Majú tam širokú ponuku kabeliek, peňaženiek, bižutérie, dokonca aj páni si prídu na svoje ! 

Pýtate sa čo som si vybrala ja ? :) Tak poďme na to.
Myslím, že už je jasné, že som si vybrala kabelku, keďže ju na prvej fotke už celkom dobre vidno. :)
Myslím, že každá žena si potrpí na kabelky, veď ich pomaly potrebujeme z každej farby a na stránke jej je naozaj veľmi ťažké si vybrať jednu kabelku. Ja som si zvolila kabelku krásne ružovej farby, ktorá outfitu dodá krásne čaro aj keď ste oblečená len do čiernej. 

Kabelka na prvý pohľad vyzerá byť veľká, no taká veľká naozaj nie je, no vojde sa do nej všetko, čo potrebuje dievča keď ide niekam len do obchodu alebo niekde si sadnúť, či len tak keď má voľný deň školy, vlastne keď netreba toho mať zo sebou tak strašne veľa. 

Kabelka má zvnútra uzatváranie na zips a hneď za tým na magnet, takže veci Vám z nej určite nevypadnú. 








Ako druhú vec som si vybrala masívny náhrdelník. Takýmto náhrdelníkom som sa dlhšiu dobu vyhýbala a neprichádzala im na chuť, no čo raz viacej sa mi začali páčiť a tento mi padol do oka hneď. No taktiež bolo ťažké vyberať medzi toľkými náhrdelníkmi. 
 V náhrdelníku, ale chýba menšia časť, čo mi ale vôbec nevadí, pretože to absolútne nevidno. Je to len také malé mínus pri všetkých tých plus.





A jedna fotka s mojou láskou, mojim fotografom :*

Aké máte skúsenosti Vy s touto stránkou ? :)
Sisa. :)  

6 komentárov: