utorok 28. apríla 2015

Chinín - Top produkt

Ahojte. Posledné dni mám pocit, že mi ide všetko príliš rýchlo a že nič nestíham. Uvedomila som si, že mám v podstate len mesiac na opravu známok, čo je naozaj des, ale zároveň som neskutočne nadšená, že sa pomaly blíži koniec školy a ja budem mať viac voľna, viac radosti.
Za dva týždne mám prax, čo znova znamená viacej času, aspoň dúfam. Vážne ma mrzí, že Vás zanedbávam ! :( Ale snáď sa to čoskoro napraví, ale poďme na dnešní článok. 

Dnes Vám predstavím produkty od Milvy. Prečo to množné číslo ? Pretože Vám predstavím dva produkty, ktoré v sebe obsahujú chinín. Tak poďme na to. 

Poslednú dobu veľmi experimentujem s rôznymi produktami, ktoré by mohli pomôcť mojim vlasom a tieto produkty si myslím, že im pomohli viac než dosť, ale poďme na to. :)

Ako prvým začnem šampónom. 

Oficiálny popis:

Milva chinínový šampón je efektívny kozmetický prípravok na základe účinku chinínu ako účinna látka. Rýchlo preniká do vlasovej pokožky, urýchľuje mikrocirkuláciu, spevňuje vlasové folikuly, stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie vlasov.

Môj názor:

- Šampón má jemnú, takmer nevýraznú vôňu, takže určite neprekáža. Má ružovkastú farbu, ktorú som chcela odfotiť, no kým som si to uvedomila, že som mohla, tak som tento produkt už vypotrebovala. Tento šampón vlasy nemastí, vlasy mi po ňom vydržali dva dni (čo je zázrak). Ale poďme sa hlavne venovať tomu na čo tento šampón slúži. Takže začnem ako prvé tým, že moje vlasy vypadávajú omnoho menej, všimla som si to aj na mojej kefe, ktorá je čistejšia ako predtým a dúfam, že ďalším používaním tohoto šampónu vlasy prestanú vypadávať úplne. Tento šampón si určite plánujem znova kúpiť. Ďaľšie veľké plus tomuto šampónu (Aj vodičke) patrí aj preto, že mi po ňom moje vlasy o kus podrástli. 

Cena: 5 €
Objem: 200 ml
Tento šampón nájdete TU!

Oficiálny popis:
Obsahuje naturálny chinin, vďaka čomu redukuje a napokon úplne zastavuje stratu vlasov. Každodenné použitie posilňuje rast vlasov, robí ich elastické a odolné. Chininová voda nepotrebuje oplachovanie. Nemastí, nelepí, nepáchne. Výnimočne vhodná pre slabé a zničené vlasy.Rozprašovač uľahčuje používanie - stačí 5-6 vstreknutí do korienkov vlasov.

Môj názor:
Táto vodička nemá žiadnu vôňu, teda aspoň som ju nepostrehla. Je bezfarebná, čo je asi normálne. Vlasy taktiež nemastí. Dodáva im silu. A tak isto ako šampón zabraňuje ich vypadávaniu. A tiež po ňom vlasy rýchlejšie rastú. Spolu so šampónom sú to dokonalý spoločníci pre vlasy! 

Cena : 5€
Objem: 200 ml
Túto vodičku nájdete TU.




Sisa.

1 komentár:

  1. Zaujímavé produkty, o tejto značke som ešte nepočula. Našťastie nemám problém s vypadávaním vlasov, no aspoň viem po čom siahnúť, keby sa tak nedajbože stalo :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť